Beşiktaş yöneticisi Dalgakıran: Localarımız milletvekili sıfatı taşıyan bir şahıs ve kardeşi tarafından basıldı, iki arkadaşımız yumruklandı

Dalgakıran yaşananları “Bu çok acı bir şey" diye niteledi, milletvekilinin adını vermedi ancak davacı olacaklarını söyledi

Fotoğraf: AA

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Burada çok vahim bir olay yaşadık. Localarımız, yöneticilerimizin locası, milletvekili sıfatı taşıyan bir şahıs ve kardeşi tarafından basıldı ve iki arkadaşımız yumruklandı” dedi.

Yaşananları “Bu çok acı bir şey” diye niteleyen Dalgakıran, “Burası Patagonya değil. Biz derhal davacı oluyoruz. Kamera kayıtlarını istedik, gerekli takibi yapacağız” diye konuştu.

Dalgakıran, şunları söyledi:

Kamera kayıtlarını istedik. Takibini yapacağız. Bu ülkenin parlamentosunda bu halkı temsil eden insanların sokak kabadayısı gibi insanları dövmeye kalkması... Bu büyük camia bunun bedelini sorar ve soracağız da.

Ersoy: Yumruk atan taraf biz değiliz,

Loca basmakla suçlanan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kimse Beşiktaş Spor Kulübü'nün locasını basmadı. Bu konuyla ilgili kamera kayıtları mevcuttur. Loca basan taraf biz değil, aksine onlardır" dedi. 

Ersoy, "Çıkan arbedede kimin ne yaptığını görmedim ancak yumruk atan taraf biz değiliz" ifadelerini kullandı.
 

Beşiktaş liderliğe yükseldi

Beşiktaş, Süper Lig'in 16. haftasında Hes Kablo Kayserispor'u deplasmanda 2-0 yenerek liderliğe yükseldi.

Maçın ilk yarısında bir penaltı kazanan ama bunu Bernard Mensah ile değerlendiremeyen siyah-beyazlı takım, ikinci yarıda bir kez daha bulduğu bu şansı Georges-Kevin N'Koudou ile iyi değerlendirdi ve 1-0 öne geçti. Uzatma dakikalarında Ajdin Hasic ile bir gol daha bulan Beşiktaş, sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Ligde 10. galibiyetini alan ve 31 puana ulaşan siyah-beyazlı ekip, liderliğe yükseldi.

81 hafta sonra liderliğe yükseldi

Beşiktaş, 2,5 yıla yakın bir süre sonra liderlik koltuğuna oturmayı başardı.

Süper Lig'de son olarak 2018-2019 sezonun 2. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 19 Ağustos 2018'de 3-1 yenerek zirvede yer alan siyah-beyazlı ekip, 81 hafta sonra bir kez daha bunu gerçekleştirdi.

Galibiyet serisini 4 maça çıkardı

Siyah-beyazlı takım, ligde üst üste 4. galibiyetini aldı.

Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 yenildikten sonra Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 4-0, MKE Ankaragücü'nü 1-0, Demir Grup Sivasspor'u 3-0 ve Hes Kablo Kayserispor'u 2-0 mağlup etti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU