Miley Cyrus, ev dekorasyonunda seks oyuncakları kullandığını açıkladı

"Prisoner" şarkısı için Dua Lipa'yla bir araya gelen Cyrus şarkının klibiyle çok konuşulmuştu

Cyrus daha önce UFO gördüğünü ve uzaylılarını gözünün içine baktığını iddia etmişti (AFP)

ABD'li ünlü şarkıcı Miley Cyrus, seks oyuncaklarının evinin dekorasyonunun olağan bir parçası olduğunu açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kısa süre önce verdiği röportajda 28 yaşındaki şarkıcı evini canlandırmak için seks oyuncaklarını dekoratif amaçlı kullandığını itiraf etti.

Daily Mail'in haberine göre şarkıcı şu ifadeleri kullandı:

Seks oyuncaklarını seviyorum. Onları kendim için alıyorum fakat sonunda iç tasarım olarak kullanıyorum. Seks ve iç tasarım aslında el ele gider.

Ünlü şarkıcı dekorasyon söz konusu olduğunda karar vermekte zorlanıyor gibi görünüyor ve anlaşılan bu yüzden maksimalist bir yaklaşımı tercih ediyor. 

Cyrus kararsızlığına dair şunları söylemişti:

Eve geldiğimde kanepenin lanet olası rengini seçmem gerekiyordu ve bir seçim yapamadığımdan üç renk birden tercih ettim.

Canlandırdığı Hannah Montana karakteriyle de bilinen ünlü şarkıcı yakın zamanda aşk hayatına dair açıksözlü açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Daha önce ünlü oyuncu Liam Hemsworth'le evlenen ve kısa süre sonra boşanan Miley Cyrus'ın hayatına hızla devam etmesinin Hemsworth'ü fazlasıyla incittiği öne sürülmüştü. 

Yakın zamanda Cody Simpson'dan da ayrılan Cyrus katıldığı bir podcast programında Hemsworth'le ayrılıklarına dair şunları söylemişti:

10 yıllık ilişkinin ardından herkesin gözü önünde büyük bir ayrılık yaşadım. Bu kadar derin bir aşkı kaybettiğinizde bu ölüme benzer. Ölüm gibi hissettiriyor.

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU