Meşhur üniversite, Cardi B'nin çok tartışılan şarkısına yeni sözlerle klip çekti

Cardi B'nin "WAP" şarkısı Snoop Dogg dahil pek çok kişinin tepkisini çekmişti

"WAP" şarkısı nedeniyle Cardi B'yi eleştiren Snoop Dogg, "Biraz mahremiyet ve yaratıcılık" ifadelerini kullanmıştı (YouTube/Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health)

Johns Hopkins Üniversitesi Bloomberg Halk Sağlığı Okulu, maske takmayı teşvik eden videoda Cardi B'nin tarışma yaratan "WAP" şarkısını yeni söz ve kliple yorumladı. Epey ses getiren klip Cardi B'yi de etkilemeyi başardı.

Page Six'in haberine göre Bloomberg Okulu'nun yetkili isimlerinden Nick Moran, "Videoya dair olmayacak beklentilerden biri, 'Ya Cardi B bunu retweetlerse' düşüncesiydi" ifadelerini kullandı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Videonun kurumun Twitter hesabında paylaşılmasından yaklaşık 10 saat sonra Cardi B videoyu 15,6 milyon takipçisiyle paylaştı. ABD'li ünlü rapçi videoyu beğendiğine ve videodan keyif aldığına işaret eden "sksksksk" ifadesiyle paylaştı. 

Klipte yer alan son sınıf bilgisayar bilimleri öğrencisi Noah Johnson, "Umarım maske takan kişiler bu videoyla kahkaha atar çükü biliyorsunuz biraz kasvetli bir dönemde yaşıyoruz" diye belirtti. 

 

 

Johnson ayrıca, "Umarım insanlar hala eğlenilebileceğini görür ve videoya güler" diye ekledi. 

 

 

Cardi B'nin hem sözleri hem de klibi müstehcen içeriği nedeniyle çok fazla eleştirilen "WAP" şarkısı "Wear A mask Please" (Lütfen Maske Takın) sözleriyle yeniden yaratılmış oldu. 

 

Independent Türkçe, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU