Amber Heard aile içi şiddet konulu etkinliklerde 33 bin dolara konuşacak

Amber Heard, eski eşi Johnny Depp'in kendisine çok farklı biçimlerde şiddet uyguladığını belirtmiş ve uzun süre gündemde kalmıştı

Depp, davada verdiği ifadede Heard'ün evlilikleri sürerken SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk'la ilişki yaşadığını iddia etmişti (AFP)

Aquaman filminin yıldızı Amber Heard, aile içi şiddete yönelik yapacağı konuşmalardan 33 bin dolar kazanacak (yaklaşık 255 bin TL).

Hollywood yıldızları Amber Heard ve Johnny Depp birbirlerini çeşitli biçimlerde şiddet uygulamakla suçladıkları iddialarla uzun süre gündemden düşmemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Depp'in kendisini "eşini döven biri" diye niteleyen haberin ardından The Sun gazetesine açtığı dava kapsamında her iki tarafın da görüşleri dinlenmiş ve Depp davayı kaybetmişti. 

Londra'da görülen davanın ardından Depp'in kariyeri epey yara almış ve Fantastik Canavarlar (Fantastic Beasts) ve Karayip Korsanları (Pirates of the Caribbean) gibi önemli yapımlarla ilişiği kesilmişti. 

Öte yandan Heard'ün Aquaman'in ikinci filminden kovulmasını talep eden internet kampanyasına rağmen ünlü oyuncu yeni projelerden teklifler almaya devam ediyor ve bunlar arasında CBS'de yayımlanacak bir Stephen King uyarlaması da yer alıyor. 

Bununla birlikte Heard artık, Harry Walker Agency adına, düzenlenen etkinliklerde konuşmacı olarak da yer alacak. 

We Got This Covered'ın haberine göre kuruluşun internet sitesinde yer alan ifadelerde Heard şu şekilde niteleniyor:

Dünyada tüm cinsiyet temelli şiddetten kurtulanların haklarının açık sözlü savunucusu Amber, şiddetten kurtulanların hem kişisel hem de politik olarak öne çıkıp güçlerini kazanmaya teşvik eden kuruluşlarla birlikte çalışıyor. Amber kadın hakları ve cinsiyete dayalı şiddetten kurtulan ve sessiz kalan sayısız kişi için mücadele etmek adına lobi faaliyetleri yürütüyor.

Heard'ün herhangi bir etkinlikte konuşmacı olarak yer alması için ödenmesi istenen miktarsa 33 bin dolar. 

Ajans oyuncunun konuşmalarını "derinden sarsıcı" diye nitelendiriyor ve onun konuşmasının tercih edilmesinin bir grup veya kuruluş için harika bir seçim olacağını belirtiyor. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU