Karayip Korsanları: "Disney, Johnny Depp'in ufak bir rolde görünmesini bile istemiyor"

Depp ve The Sun'ın karşı karşıya geldiği dava Amber Heard'ün Depp'e yönelttiği şiddet iddialarıyla pek çok kişiyi şoke etmişti

Johnny Depp'in kariyerinin kaybettiği iftira davasından ciddi biçimde etkilenebileceği düşünülüyor (AFP)

Disney'in, Johnny Depp'in Karayip Korsanları serisine küçük bir rolle dönmesini engellediği öne sürüldü. 

Eğlence dünyasının en büyük şirketlerinden biri olan Disney'in, her ne kadar oyuncuyla resmi olarak bağlarını koparmasa da 57 yaşındaki aktörün The Sun gazetesine açtığı davayı kaybetmesinin ardından ondan uzaklaştığı aktarıldı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daily Mail'in haberinde Disney'nin bununla birlikte baş yapımcı Jerry Bruckheimer'ın Margot Robbie'nin başrolde olacağı yeni filmde Depp'in ufak bir rolle geri gelmesi fikrine ayak dirediği belirtildi. 

Depp, 2006'dan 2017'ye kadar 77 yaşındaki Bruckheimer'ın yapımcılığını üstlendiği 5 Karayip Korsanları filminde Kaptan Jack Sparrow karakterini canlandırmıştı. 

Oyuncunun kendisini "eşini döven biri" diye niteleyen haberin ardından açtığı davayı kaybetmesine rağmen Bruckheimer'ın Depp'in kariyerini kurtarmaya çabaladığı belirtildi. Londra'da görülen mahkemede Depp'in eski eşi Amber Heard oyuncuyu kendisine farklı biçimlerde şiddet uygulamakla suçlamıştı. 

Ancak yapımcının çabalarına rağmen Disney'in önerileri kabul etmediği ve son dönemde oyuncuyla ilişkilerin kötüye gittiği ifade edildi. 

Öte yandan Depp'in Kaptan Jack Sparrow rolüne dönmesi için hazırlanan birkaç dilekçeyi bir milyondan fazla hayran imzaladı. 

Depp'in davayı kaybetmesi Fantastik Canavarlar'da (Fantastic Beasts) canlandırdığı Gellert Grindelwald rolünden de olmasına neden olmuştu. Grindelwald karakterini bir diğer Hollywood yıldızı Mads Mikkelsen'in canlandıracağı açıklanmıştı. 

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU