Kaybolan Instagram fenomeni Teksas'ta ölü bulundu

26 yaşındaki kadın cuma akşamından beri kayıptı

Instagram fenomeni Alexis Sharkey ölü bulundu (YouTube)

Instagram fenomeni Alexis Sharkey, ailesinin de doğruladığı üzere, cuma günü kaybolmasının ardından ölü bulundu.

Pazar gecesi Facebook'ta paylaştığı bir açıklamada, Sharkey'nin annesi Stacy Robinault şunları yazdı:

Mike ve ben, son derece üzülerek hepinize bildirmek isteriz ki Lexi'nin cesedi bulundu. Ailemize gösterdiğiniz sevgi ve sarf ettiğiniz nazik sözleriniz için size ne nasıl teşekkür edeceğimizi bilemiyoruz!

Lütfen ailemizin ve dünyanın bu acı kaybının yasını tutmamız için bize bu zamanı tanıyın!!! Seni özleyeceğiz, canım!!!

26 yaşındaki kızının ölümünden önce ABC13'e konuşan anne, perşembe kutlanan Şükran Günü'nün hemen öncesinden beri kızını ne gördüğünü, ne de ondan haber aldığını söylemişti. Annenin aktardığına göre Teksas'ın Houston kentinde yaşayan Sharkey cuma akşamından beri kayıptı. 

Robinault yayın kuruluşuna, "Şükran Günü hem onun hem de bizim için yoğun bir gündü, Dolayısıyla öyle gelip geçen, 'Seni seviyorum' tarzı şeylerden biriydi sadece" dedi.

Sonra cuma günü... Dürüst olmak gerekirse cuma günü akıp geçti. Yoğun bir gündü. Hiç konuşmadık, sonra cuma gecesi kayboldu ve o zamandan beri onu ne gördüm ne de ondan haber aldım.

Robinault, cumartesi günü eşi Tom Sharkey'den kızının kaybolduğunu öğrendiğini ve artık bu noktada, kendi deyimiyle "tam panik moduna" girdiğini aktardı.

Polisle temasa geçmenin yanı sıra Robinault, Facebook'ta bilgi almak için kızının fotoğraflarıyla birlikte bir kayıp ilanı paylaştı ve şöyle yazdı:

Lütfen bu gönderiyi paylaşın!!! Kızım Alexis Sharkey kayıp!! 24 saatten uzun süredir kimse ondan haber alamadı ve polise olaya dahil oldu. Ocak'tan beri Teksas'ın Houston kentinde yaşıyor, son görüldüğü yer de burası. Lütfen onu bulmamıza ve güvenli bir şekilde eve getirmemize yardım edin!! Büyük bir çaresizliğe kapıldık!! Lütfen paylaşın!!

Sharkey'nin eşi de Instagram'da, yardımları için takipçilerine teşekkür ederken, eşinin kaybolmasıyla ilgili olumsuz yorumlarda bulunanları kınadı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ayrıca eşine "ne olduğunu öğrenmek için polise yardım ettiğini ve telefon görüşmeleri yaptığını" ifade etti.

ABC13'e göre polis, cumartesi günü Houston'da yol kenarında bulunan bir kadın cesedinin Sharkey'e ait olduğunu ve ölüm nedeninin şu anda bilinmediğini doğruladı. The Independent yorumlarını almak için Houston Polis Departmanı'yla temasa geçti. 

Ölümünden önce Sharkey, kendisini bir "danışman" diye nitelediği ve 22 binden fazla takipçisinin bulunduğu Instagram'da tanınan bir isimdi. 

22 Kasım'da yayımladığı son gönderisinde 26 yaşındaki kadın, Meksika'nın Tulum kentine taşınma isteğini paylaşmıştı.

 


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU