The Walking Dead: World Beyond'un yıldızı, eleştirilere cevap verdi

Oyuncu, dizinin köklerine dönmesini umuyor

Dizinin ilk sezonunun son iki bölümü 29 Kasım'da yayımlanacak (AMC Studios)

The Walking Dead (TWD) evreni, bu sene ekranlarla buluşan The Walking Dead: World Beyond adlı diziyle farklı bir yöne evrilmişti. Ancak dizi, TWD’ye göre bazı farklılıklar içeriyordu ve bu yüzden epey tepki çekti.

Dizinin oyuncularından Aliyah Royale ise iki dizinin karşılaştırılamayacağını söyledi ve World Beyond'u savundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

TWD’nin Fear of the Walking Dead’den sonraki ikinci spin-off’u (orijinal yapımdaki bir konuya ya da karaktere odaklanan yan ürün -ed.n.) olan dizi zombi kıyametinin patlak vermesinden 10 yıl sonrasını ve bir grup genci merkeze alıyor.

World Beyond'un ne sunacağıysa ilk başta tam bir muammaydı çünkü dizi orijinal çizgi romandan yararlanmıyor. Dizi çıktıktan sonra büyük bir izleyici kitlesine sahip olurken haftalar geçtikçe bunun önemli bir bölümünü kaybetti.

TWD hayranları, dizinin çok yavaş ilerlediğini ve aksiyon sahnelerinin az olduğunu belirterek diziyi ilk bölümden itibaren eleştiri yağmuruna tuttu.

Dizide Iris Bennett’e hayat veren Royale ise, World Beyond'un alışılmadık yaklaşımını Express’e yaptığı açıklamalarda savundu.

Karakterlerin kıyamet fikriyle büyüdüğünü ve TWD evrenine daha genç bir perspektiften baktığını söyleyen yıldız oyuncu şu ifadeleri kullandı:

TWD aksiyon dolu olduğu için bana göre ikisini karşılaştırmak çok zor.

Royale, Aylaklar’ın hikayede çok büyük bir öneme sahip olduğunu ancak World Beyond’un karakterlere, onların nereye gittiğine ve neden oraya gittiğine daha çok odaklandığını belirtti.

TWD’nin bazı bölümlerinin, insanların yozlaşmasının Aylaklar’dan daha büyük tehdit olduğunu anlattığını belirten oyuncu World Beyond’un bu köklere dönmesini umut ettiğini ifade etti.

Diziyi izlemeye devam ediyorsunuz çünkü kıyametteki en korkunç gerçeğin ölümsüzler olmadığını anlıyorsunuz. En korkunç şey aslında canlı olan insanlar.

 

Independent Türkçe, Express

DAHA FAZLA HABER OKU