Cardi B, kendisini Nicki Minaj'la karşılaştıran tweet'e öfkelendi

Ünlü rapçi, iki başarılı kadının karşılaştırılmasından rahatsızlık duyuyor

Cardi B, gelecek seneki Grammy'ye WAP şarkısıyla katılmayı planlıyor (Reuters)

Rapçi Wiz Khalifa, Grammy adayları açıklandıktan sonra Cardi B’yle Nicki Minaj’ı karşılaştıran bir tweet’e yanıt verince Cardi B, iki başarılı kadını birbirine düşürdüğü gerekçesiyle Wiz Khalifa’ya tepki gösterdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sosyal medyada, aday listeleri belli olduktan sonra seçilenler ve listenin dışında kalanlar konusunda epey yorum yapıldı. Bu kervana katılan Wiz Khalifa, Twitter’dan paylaştığı mesajda, daha önce Grammy adayı olduğunu ve nasıl hissettirdiğini bildiğini, aday gösterilmeyenlerin çalışmaya devam etmesi gerektiğini belirtti.

Daily Mail'de yer alan habere göre, ünlü yıldız daha sonra, Cardi B’nin Grammy kazanıp Nicki Minaj’ın kazanmamasının, Grammy'dekilerin hiçbir şey bilmediğinin kanıtı olduğunu söyleyen bir hayranına şu yanıtı verdi:

Kendi çalışmaları sayesinde bir yere gelen sanatçıların çoğu bu probleme sahip.

8 Grammy adaylığı ve bir de ödülü bulunan Cardi B, buna yanıt olarak Wiz Khalifa’nın kendisine 2016’da attığı destek mesajlarını paylaşıp başarılı değilken Wiz Khalifa’nın kendisini desteklediğini ancak daha sonra değiştiğini vurguladı.

Bir gönderi daha paylaşan Cardi B, insanların, başarılı kadınları birbiriyle karşılaştıran tweet’lere neden cevap verdiğini anlamadığını da ifade etti.

Daha sonra Wiz Khalifa, Cardi B’yi yanıtlayarak onu hala desteklediğini ve onun da kendi çalışmaları sayesinde bir yere gelenlerden biri olduğunu düşündüğünü belirtti.

Öte yandan, Nicki Minaj’la arasında uzun süredir bir sorun olsa da Cardi B, ağustosta yaptığı açıklamada 10 Grammy adaylığı bulunan Nicki Minaj'ı ismini vermeden övmüştü. 2000’lerde birçok kadın rapçinin olduğunu, daha sonraysa bir süre boyunca kadınların kaybolduğunu söyleyen Cardi B şöyle konuşmuştu:

Sonra çok uzun hakimiyet kuran bir kadın rapçi geldi. Ne dediğimi anlıyor musunuz? Çok da iyi yaptı. Hala hakim durumda.

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU