Cardi B'nin sosyal medya gündemini salladığı 6 olay

Yanlışlıkla paylaştığı çıplak fotoğrafla gündeme gelen Cardi B, daha önce pek çok kez sosyal medya gündemine oturmuştu

Şarkıcının eşiyle bir araya gelme kararı hyranlarının tepkisini çekmişti (AFP)

ABD’li rap şarkıcısı Cardi B, şarkılarıyla olduğu kadar özel hayatıyla ve katıldığı programlarla da sıkça gündeme geliyor. 

Kiss951.com'un haberine göre kısa süre önce Instagram hesabından yanlışlıkla çıplak fotoğrafını paylaşması ve eşi Offset’le yeniden bir araya gelme kararı almasının sosyal medyada olay olması bunlardan sadece bazıları. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cardi B, neden estetik ameliyat olmaya karar verdiğini açıkladığında da epey konuşulmuştu. Sanatçı pek çok kişiyi güldüren cevabında, "Yüzemiyorum bu yüzden bu meme uçlarını aldım artık yüzebiliyorum" demişti. 

Bununla birlikte şarkıcı Demokrat Parti’nin başkanlık seçimlerinde belirleyeceği aday yarışında da gündeme gelmişti. Cardi B, Demokrat Senatör Bernie Sanders’ın büyük bir hayranı. Sanders, Kasım’da gerçekleştirilecek seçimlerde Demokrat Parti adına yarışmak için girdiği mücadelelen çekildiğinde onunla sohbet etmiş hatta tırnakları hakkında şaka yapmıştı. 

Öte yandan Cardi B’nin sevilen ve popüler olan birçok şarkısı bulunuyor ancak WAP’ın yayımlanması sosyal medyada epey yankı uyandırdı. Birçok kişi şarkıyla birlikte meşhur olan dansın sergilendiği videolar çekti. 

 

 

Şarkıcı pek çok tuhaf telaffuzlu kelime yaratmasıyla da tanınıyor. “Okurr” kelimesi bunlardan biri ve reklamlara dahi kon olmuştu. “Okurr”, “OK” (tamam) dememin bir başka yolu. 

 

 

Cardi B, 2018’de Ellen DeGeneres’ın programına katıldığında da pek çok kişinin dilinden düşememişti. Programda DeGeneres şarkıcının bir konser performansını gösterip hamilelik hakkında konuşuyordu. DeGeneres’ın Cardi B’nin yaptığı hareketlerin doğumu kolaylaştıracağı yönünde yaptığı espri pek çok kişiyi güldürmüştü. 

 

 

Independent Türkçe, Kiss951.com

DAHA FAZLA HABER OKU