"Yılın Kadını" seçilen Cardi B, unvanı hak etmediğini düşünenlere cevap verdi

Şarkıcı, "Sizin gibi ağlayan bebekler, 'Ne sadece bir şarkısı mı var?' dese de evet o şarkıya sahibim ka****" ifadelerini kullandı

Cardi B kısa süre önce Hinduizm'den esinlenen ve kendisini bir Hindu tanrısı olarak betimleyen fotoğraflar nedeniyle de eleştirilmişti (AFP)

ABD’li rap şarkıcısı Cardi B, Billboard’un kendisini "Yılın Kadını" seçmesinin ardından kendisini eleştirenlere sosyal medyadan cevap verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cardi B müzik alanında "Yılın Kadını" unvanını almaya hazırlanırken, böylesi bir tercih bu yıl yalnızca bir şarkı yayımlaması nedeniyle Cardi B’yi eleştirilerin hedefine oturttu. 

Öte yandan Cardi B, Instagram hesabından paylaştığı videoda şarkının Ağustos’ta yayımlanmasından bu yana yarattığı etkiden bahsetti. 

NME'nin haberine göre bahsi geçen videoda şarkıcı şu ifadeleri kullandı:

Sizin gibi ağlayan bebekler, ‘Ne sadece bir şarkısı mı var?’ dese de evet o şarkıya sahibim ka****. Bu şarkı en çok satan, en çok izlenen şarkı, bunu biliyor musunuz? Cumhuriyetçilerin Fox News’ta mızmızlanmasına neden olan şarkı.

Cardi B, 2020 ABD Başkanlık seçimleri sırasında sosyal medya hesabını Bernie Sanders ve seçilmiş başkan Joe Biden gibi Demokratları desteklemek için de kullanmıştı. 

 

 

Yakında gerçekleştirilecek törende Chloe x Halle, Dua Lipa, Jessie Reyez ve Dolly Parton gibi isimler de yer alacak. Jennifer Lopez ise "İkon Ödülü" alacak. 

 

Independent Türkçe, NME 

DAHA FAZLA HABER OKU