Sahte Brad Pitt'in evlilik vaadiyle kandırdığı kadının gerçek Brad Pitt'e açtığı dava düştü

Brad Pitt'in avukatları daha önce aktöre yöneltilen suçlamaların hepsini reddetmişti

Pitt yakın dönemde Alman model Nicole Poturalski'yle olan ilişkisiyle dikkat çekmişti (Fotoğraflar: Facebook-Kelli Dennehey Christina/AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Brad Pitt’in, kendisini evlilik vaadiyle kandırdığını iddia ederek aktöre 100 bin dolarlık (yaklaşık 766 bin TL) dava açan kadının davası düştü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

PageSix'in haberine göre ABD’nin Teksas eyaletinin Plano kentinde sağlık hizmetleri alanında CEO olan Kelli Christina, Brad Pitt’i taklit ederek onunla "evlilik tartışmaları" yapan dolandırıcı tarafından dolandırıldı.

Christina her ne kadar daha sonra gerçek Brad Pitt’le konuşmadığını fark etse de ünlü aktöre yine de dava açtı ve dava belgelerinde Pitt’in hayranlarını sahtekarlardan korumak için daha fazlasını yapması gerektiğini öne sürdü. 

Ancak Perşembe hakim yeterli kanıt ve ifade olmadığı gerekçesiyle davayı düşürdü. 

Kelli Christina, mahkeme belgelerinde Katrina Kasırgası kurbanları için yeni evler inşa eden yardım kurumu Make It Right Vakfı için düzenlenen etkinliklerde aktörün 5 kez görünmesi için 40 bin dolar (yaklaşık 306 bin TL) ödediğini öne sürmüştü.

Öte yandan Pitt’in avukatı mahkeme belgelerinde yer alan bilgilere göre Christina’nın Hollywood yıldızı gibi davranan bir siber dolandırıcı tarafından kandırıldığını belirtmişti. 

 

Independent Türkçe, PageSix

DAHA FAZLA HABER OKU