Fenerbahçe'den Darülaceze sakini Mehmet Akantuna'ya yıllar sonra duygulandıran sürpriz

Fenerbahçe Kulübü, Darülaceze’de kalan 77 yaşındaki Mehmet Akantuna’nın hayalini gerçekleştirmek için bir çalışma yaptı. Sosyal medyada gördükleri bir paylaşım üzerine harekete geçen kulüp yöneticileri, Akantuna’ya sürpriz doğum günü partisi düzenledi

Yazar B. Ergin Borobey'in kişisel Twitter hesabından 11 Nisan’da Fenerbahçe Kulübü’nü de etiketleyerek yaptığı paylaşım, karşılıksız kalmadı.

Borobey’in paylaştığı videoda Darülaceze sakini Mehmet Akantuna, “Fenerbahçe Kulübü’ne Karabük’ten mektup yazdım. Fenerbahçe Kulübü’nden istediğim bir forma, bir tozluk, bir de şort… Mektubumu almışlar. Ben de seviniyordum. Ondan sonra bekledim, annem de tabii rahmetli bekledi. Ne gelen oldu, ne giden oldu” dedi.

Bu durumu fark eden Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Esra Nazlı Ercan, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü Yürütme Kurulu üyeleri ile birlikte Darülaceze’ye giderek Akantuna'nın hayalini gerçeğe dönüştürdü.

Fenerbahçe Kulübü resmi Youtube hesabından paylaşılan videoda Ercan, Akantuna’ya Fenerbahçe Kulübünden geldiklerini belirterek, ”Sosyal medyada bir video önümüze düştü. Sayın Ergin Borobey’in paylaşımı. Sizin yıllar evvel bir talebiniz varmış. Biz de onunla ilgili ne yapabiliriz diye düşündük. Bugün sizi ziyaret etmek istedik” açıklamasında bulundu.

Ercan’ın, “Ne yazıyordu mektupta hatırlıyor musunuz” sorusuna Akantuna,”Şu yaştayım. Sizlerden Fenerbahçe forması istiyorum dedim. Gönderirseniz beni çok sevindirirsiniz” diye cevap verdi. 

Darülaceze’de Mehmet Akantuna’ya sürpriz doğum günü partisi düzenleyen kulüp yetkilileri, Akantuna’ya mektubunda hayali olan forma, şort ve tozluk hediye etti. Oldukça duygulandığı görülen Akantuna, kulüp yetkilileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU