Doktor Strange'in yönetmeni: Endgame'in kilit sahnesi doğaçlamaydı

Doğaçlama olduğu söylenen sahne filmin en ikonik sahnelerinden biriydi

Kısa süre önce ortaya atılan bir hayran teorisi Marvel evreninin en güçlü karakterinin Doctor Strange olduğunu öne sürmüştü (Marvel)

Avengers: Endgame’in yayımlanmasının üzerinden neredeyse bir yıl geçse de büyük bir izlenme başarısı elde eden filme dair tartışmalar sürüyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel hayranlarına büyük keyif veren portal sahnesi ve Kaptan Amerika’nın Mjölnir’i yakaladığı sahne üzerine en çok teori üretilen sahneler arasında yer alıyor. 

Bu sahnelerden bir diğeri de Benedict Cumberbatch’in canlandırdığı Doctor Strange ve Robert Downey Jr.’ın canlandırdığı Iron Man arasındaydı. 

Doctor Strange’in yönetmeni Scott Derrickson bahsi geçen sahneden bir gif’i paylaşarak, "Benedict bana bu sahnenin doğaçlama olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı. 

 

 
Digital Spy'ın haberine göre söz konusu sahnede Iron Man, Doctor Strange bakarak Thanos’u yok etmenin tek yolununun Sonsuzluk Taşları’nı kullanmaktan geçtiğini fark ediyor. Bu hamle kaçınılmaz olarak kendisini ölüme sürüklüyor. 

Derrickson, Doctor Strange’in işaret parmağını kaldırdığı anın doğaçlama olduğunu söylemesinin ardından hayranlar arasında bunun doğru olup olamayacağına dair de tartışma başladı.

Görünüşe göre yeni bir Marvel filmi gelene kadar eskileri konuşulmaya devam edecek. 

 

Independent Türkçe, Digital Spy

DAHA FAZLA HABER OKU