Stranger Things yıldızı: 4. sezon dev olacak

Dyer 4. sezon için "Senaryo gerçekten harika" dedi

Dizinin yeni sezonunda Rusların Hopper'ı Eleven'a ulaşmak için yem olarak kullanabileceği öne sürülmüştü (Netflix)

Stranger Things'in 4. sezonunu müjdeleyen Natalia Dyer, izleyenlere dizinin dönüşünün beklemeye "kesinlikle" değeceğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Netflix'in bilimkurgu dizisinde Nancy Wheeler'ı canlandıran oyuncu Vogue'a hem dizinin dönüşünden hem de karakterinin yeni sezondaki gelişiminden heyecan duyduğunu söyledi.

Dyer, "Senaryo gerçekten harika" dedi.

Bir sezonu ne zaman bitirsek, 'Bu nereye gidecek? Nereye varabilir?' diye düşünüyoruz . Sonra bir sonraki sezonun senaryolarını alıyoruz ve hepimiz 'Aman Tanrım, vay be, vay canına!' diyoruz.

Dyer yeni sezonla ilgili yayımlanmasına daha "bir müddet" olduğu dışında herhangi bir detay paylaşamayacağını açıklarken beklemeye "kesinlikle değeceğinin" altını çizdi.

Dyer, "Gerçekten çok büyük olacak," dedi.

Çok büyük olacak!

Stranger Things'in 4. sezonuna dair herhangi bir yayımlanma tarihi açıklanmazken dizinin Temmuz 2021'den önce dönmesi pek mümkün görünmüyor.

Dizinin 4. sezonu üzerine konuşan yaratıcılar Matt ve Ross Duffer, 4. sezonun dizinin sonu olmayacağını ve küresel salgından dolayı gerçekleşen gecikmenin kendilerine dizinin ileriki olay örgüsünü düşünme olanağı tanıdığını söyledi.

Gelecek sezonun bölümlerinden ikisinin başlıkları bu ay açıklanmıştı.

İkinci bölüm "Tick Tock Mr Clock" (Tik-Tak Bay Saat) başlığını alırken, üçüncü bölüme "You Snooze, You Lose" (Sona Kalan Donakalır) başlığı verildi.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU