Arya ve Gendry'nin aşkından rahatsız olan Game of Thrones yıldızı: Maisie'yi tanıdığımda çocuktu

Gendry'i canlandıran Joe Dempsie dizinin yayımlandığı sırada tartışma yaratan aşka dair düşüncelerini açıkladı

Maisie Williams daha önce Arya karakterinin üzerine yapışarak oyunculuk kariyerini kötü etkilemesinden korktuğunu söylemişti (HBO)

Game of Thrones'un yıldızlarından Joe Dempsie, son sezonda Arya ve Gendry arasındaki romantik ilişkinin kendisini "rahatsız" ettiğini söyledi

Arya ve Gendry 8. sezonun büyük çoğunluğunu flörtleşerek ve demirci Gendry'nin Valyrian çeliğinden yaptığı "özel silahları" konuşarak geçirdikten sonra beraber olmaya başladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

O sırada izleyenler romantik hikayeye dair fikir ayrılığına düşmüş, bir kısmı çifte bayılmıştı.

Diğerleriyse Arya'nın büyümesine şahitlik ettiklerinden aynı Dempsie gibi bu olayı "rahatsız edici" bulmuştu.

Arya Stark karakterini canlandıran dizinin yıldızı Maisie Williams romantik sahneler çekildiği sırada 20'li yaşlarındaydı ama dizide oynamaya başladığı dönemde henüz 14 yaşındaydı. Dempsie de bu hikayenin çekimler esnasında başta içine sinmediğini açıkladı.

Metro'nun haberine göre verdiği röportajda Dempsie şunları söyledi:

Bunun benim için tuhaf bir geçiş olmasının tek nedeni Maisie'nin büyüdüğüne şahitlik etmiş olmamdı. Onunla tanıştığımda henüz çocuktu ve ilk üç sezon sırasında bu bana sıklıkla sorulan bir şeydi, zira Buz ve Ateşin Şarkısı kitaplarında romantik bir ilişki ihtimali hissettiriliyordu. Bu beni hep bir miktar rahatsız etti.

Oyuncu şunları ekledi:

O sırada 25 yaşında olan benden karakterimin 14 yaşında biriyle ilişki yaşamasını isteyip istemeyeceğime dair de yorum yapmamı istiyorlardı. Bu soruları cevaplamaktan hep kaçındım. Yine de bu, o sıralar düşünmem gereken bir şey oldu.

Dempsie ayrıca sahnelerde "hiçbir sorun olmadığını" söyledi ve bunları çekmeyi reddederek Williams'a "büyüklük taslamak istemediğini" ekledi.

Game of Thrones 2019'da sona erdi ama yakında Westeros dünyasından daha fazla hikaye gelecek. HBO’nun yeni dizisi House of the Dragons’da Game of Thrones’da yaşananların öncesine odaklanılacak.

 

Independent Türkçe, Metro

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU