Almanya'da gündem Max Kruse: Gece yarılarına kadar oyun oynuyor

Fenerbahçe'den sözleşmesini tek taraflı feshederek ayrılan Max Kruse, yeni takımı Union Berlin'de de gündemde. Gece yarılarına kadar oyun oynayan ve bu anları paylaşan Kruse'nin performansının nasıl etkileneceği tartışılıyor

Max Kruse / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin sorunlu ayrıldığı Max Kruse, yeni takımında da ilginç bir şekilde gündeme geldi. 

Gece yarılarına kadar bilgisayar oyunu oynayan ve bu anları Twitch üzerinden yayınlayan Kruse, Almanya'da eleştirilerin odağına yerleşti.

Pandemi dönemindeki alacaklarını tahsil etmediği gerekçesiyle Fenerbahçe ile sözleşmesini tek taraflı fesheden ve bu nedenle FIFA'da davalık olan ayrılan Max Kruse'nin bu durumu performansını nasıl etkileyeceği tartışılıyor.

 

 

Uyku doktoru Michael Feld, Bild Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

Üst düzey bir sporcunun uykuya ihtiyacı vardır ama onlar daha az uykuyla da başa çıkabilirler. 7-8 saatlik bir uyku mecburdur. Gece tüm idman beyinde tekrar yapılır, yenilenme gereklidir.

Union Berlin: Bizim için önemli olan performans

Kruse'nin Fenerbahçe'den sonra anlaştığı takım Union Berlin ise, Alman oyuncunun bu hobisiyle ilgili farklı bir açıklama yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyuncularının sosyal medya etkinliklerinden kendilerinin sorumlu olduğunu belirten Alman ekibi, "Bizim için önemli olan verdiği performans" açıklamasını yaptı.

Union Berlin ile ilk maçına Mainz karşısında çıkan Kruse, 4-0 biten maçta gol atmayı başarmıştı.

Max Kruse, sarı-lacivertli formayla geçen sezon 20'si Süper Lig, 3'ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere oynadığı 23 maçta 7 gol atarken 8 asist yapmıştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU