Recep Akdağ’dan eski özel kalem müdür Ali Edizer’e: Kendini bilmez, anormal

"İdari ya da adli soruşturmayı gerektirecek bir şey varsa bunun gereğini de yerine getirirler"

Fotoğralar: Twitter, AA

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bir süre yanında danışman olarak da çalışan ve en son olarak çok eşliliği savunduğu videosuyla gündeme gelen Ali Edizer’in kendini bilmez ve anormal olduğunu söyledi.

Sözcü’nün aktardığına göre eski Sağlık Bakanı Akdağ, çok eşliliği savunduğu videosunun ardından görevinden alınan eski Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi'nin Başhekim Yardımcısı Ali Edizer hakkında konuştu.

Akdağ, 8 ay boyunca özel kalem müdürü olarak çalıştırdığı Edizer’in kendi bakanlığı döneminde yükseldiğine yönelik soruya şöyle yanıt verdi:

Ben o kısımları bilmiyorum, hatırlamıyorum. Bizim zamanımızda böylesine kabul edilemeyecek söylemleri olan bir kişi değil. Bir tane kendini bilmezden dolayı bizim hakkımızda hüküm verilmesi yanlış.

Akdağ şunları söyledi:

Bana 8 ay süreyle Özel Kalem Müdürlüğü yaptı. Uyum sağlayamayınca ayırdım. Söyledikleri tasvip edilecek şeyler değil, bu arkadaş anormal. Benimle 2012'de çalıştı ve çalışmasını verimli bulmadım, tüm irtibatım bu kadar. Bana, ‘Recep abi' diyebilecek biri değil. İdari ya da adli soruşturmayı gerektirecek bir şey varsa bunun gereğini de yerine getirirler. Benim şahsımla ilişkilendirilmesi yanlış olur. Genel sekreterlikte çalışmışsa o genel sekreterin takdiridir. Genel müdürlükte genel müdür yardımcılığında çalışmışsa o genel müdürün takdiridir.

 

Sözcü, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU