Fatih Terim'den transfer açıklaması: Olursa olur, olmazsa bu kadroyla devam ederiz; karalar bağlamayız, söylenmeyiz

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Avrupa Ligi'nde Neftçi Bakü ile oynacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında, "En iyisini yapmak için uğraşıyoruz. Niyetimize ve hedefimize uygun bir şeyler yaparız umarım" dedi

Fatih Terim / Fotoğraf: AA

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile deplasmanda oynayacağı maç öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Uzun yıllar sonra tekrar Bakü'de olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Fatih Terim, "Galatasaray, Avrupa'ya alışkın bir takım. Her ne koşulda olursa olsun sonuna kadar mücadele etmek ister" dedi.

Yoğun maç temposuna tüm oyuncuların alışması gerektiğini belirten deneyimli tekbik adam, şu ifadeleri kullandı:

Artık rotasyon değil de, eğer mümkünse 1 ve 2 numaraların, seviyeli rekabetinden doğan performans üstünlüğünü sahada yakalamak istiyorum. Bunun adına rotasyon demek istemiyorum açıkcası. Perşembe burada akşam maç oynayacağız, Cuma sabaha karşı İstanbul'da olacağız. Cumartesi kampa gireceğiz, Pazar maç oynayacağız ve nasipse Perşembe tekrar maç oynayacağız. Hafta sonu derbi oynayacağız ve turu geçersek tekrar eleme oynayacağız. Buna alışmamız gerekiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bakü'de kendi evlerinde oynayacakmış gibi hissetiklerini aktaran Terim, "Karşımızda Neftçi'nin komandoları iyidir, dikkat edeceğiz. Herkes kazanmak isteyecek, bundan daha doğal bir şey olamaz" değerlendirmesinde bulundu.

Transfer açıklaması

Medyada transfer edileceği iddia edilen bir çok isim olduğunu kaydeden Terim, transferle ilgili şu açıklamayı yaptı:

Bakıyorum yine birçok transfer ismi var, benim haberim yok. Transferi yapmış olmak için yapmak istemiyorum. En iyisini yapmak için uğraşıyoruz. Niyetimize ve hedefimize uygun bir şeyler yaparız umarım. Olursa olur, olmazsa bu kadroyla devam ederiz; karalar bağlamayız, söylenmeyiz.

Galatasaray'ın Neftçi Bakü ile Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı karşılaşma yarın saat 19.00'da başlayacak.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU