Şenol Güneş'ten basın toplantısında "soru" tepkisi: Bunun için mi geldik buraya?

A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Güneş, Sırbistan ile 0-0 biten maçın değerlendirmesini yapmasının ardından gazetecilerden soru gelmeyince "Bunun için mi geldik buraya" diyerek tepki gösterdi

Şenol Güneş / Fotoğraf: AA

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, golsüz berabere kaldıkları Sırbistan maçının ardından düzenlenen basın toplantısında soru gelmemesi üzerine gazetecilere tepki gösterdi.

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'taki ikinci maçta Sırbistan ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından Belgrad'daki Rajko Mitic Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Güneş, müsbakayla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Tüm oyuncuların dikkatli, takım oyununa ve oyun disiplinine bağlı oynamaya çalıştıklarını belirten Güneş, 1-0 mağlup oldukları Macaristan maçına göre takımın çok daha iyi olduğunu kaydederek, şöyle konuştu:

Tüm oyuncular dikkatli, takım oyununa ve oyun disiplinine bağlı oynamaya çalışarak sahayı iyi kullandı. Hücuma çıkışlarımız da önce baskılarımız da vardı. Olumlu taraflar fazlaydı. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha çok pozisyon ürettik. Beraberliğe üzülüyoruz. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra gol bulmalıydık, ama golü bulamadık. Onun dışında olumlu tarafımız fazlaydı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Basın toplantısında maçın değerlendirmesini yaptıktan sonra basın mensuplarından soru gelmeyince 'Soru yok mu?' çıkışını yapan Güneş, "Bunun için mi geldik buraya?" diyerek tepki gösterdi.

A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grupu'taki ilk maçında Macaristan'a 1-0 yenilirken, ikinci maçında da Sırbistan ile 0-0 berabere kaldı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU