Şöhreti bulduğu sırada Russell Brand'la evlenen Katy Perry o günleri anlattı: Kasırga gibiydi

Perry kısa süre önce bebeği Daisy'nin doğduğunu duyurmuştu

Perry kısa süre önce "Orlando Bloom'la beni mistisizm, komplolar ve uzaylılar bağlıyor" diye açıklama yapmıştı (AFP)

ABD'li ünlü şarkıcı Katy Perry, eski eşi Russell Brand’la 2010'dan 2012'ye kadar süren evliliğine dair konuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pazar Avustralian 60 Minutes’a verdiği röportajda 35 yaşındaki şarkıcı, Britanyalı komedyenle kariyerinin gerçekten yükselişte olduğu bir dönemde evlendiğini ve o sırada aynı anda halletmesi gereken çok fazla sorumluluğunun olduğunu söyledi. 

Bu ay Orlando Bloom’la yeni doğan kızları Daisy Dove’u karşılayan Perry, Brand’la olan evliliğinin "kasırga" gibi olduğunu ekledi. 

Daily Mail'in haberine göre Perry, Aşkzade (Forgetting Sarah Marshall) filminin 45 yaşındaki yıldızına dair şu ifadeleri kullandı:

23, 24 ve 25 yaşlarımda büyük başarılar elde ediyordum ve sonra ilginç ve teşvik edici biriyle tanıştım. Tıpkı kasırga gibiydi, her şey aynı anda gerçekleşiyordu.

Evliliğin zor olduğunu kabul eden Perry, her zaman sürtüşme ve zorluklarla karşılaştığını söyledi. 

Brand ve Perry 2010’lu yılların başlarında en gözde çiftlerden biriydi ve 2010’da Hindistan’da evlenmişlerdi ancak sadece bir yıl sonra gerginlik yaşadıklarına dair haberler basına yansımıştı. 

Perry daha önce Vogue’a verdiği röportajda şunları söylemişti:

Çok zeki bir adam ve evlendiğimde ona aşıktım.

Ancak evlilikleri gergin bir hal almış ve 14 ay sonra Brand onu bıraktığını söylemiş. 

31 Aralık 2011’de benden ayrıldığını mesaj atarak söylediğinden beri ondan haber almadım.

Perry şu an Yüzüklerin Efendisi film serisinin yıldızlarından Orlando Bloom’la mutlu bir ilişki yaşıyor. Şarkıcı, Bloom’la "sağlam" bir ilişkilerinin olduğunu söyledi. Perry, Bloom’la pek çok şeyi konuştuklarını ve "hiçbir şeyi hasır altı etmediklerini" ve bunun da ilişkiyi sağlıklı hale getirdiğini söyledi. 

Şarkıcı ayrıca yeni doğan bebeğiyle çok sıkı bir bağ kurduğundan da bahsetti. 

Perry ve Bloom ilk olarak 2016’da ilişki yaşamaya başlamışlar ancak 2017’de ayrılmışlardı. 2018’de çiftin yeniden bir araya gelmesinin ardından Bloom o yılın Sevgililer Günü’nde Perry’e evlenme teklif etmişti. 

2013’te Avustralyalı model Miranda Kerr’le boşanan Orlando Bloom daha önce verdiği bir röportajında ikinci kez boşanmak istemediğini söylemişti. Bloom şu ifadeleri kullanmıştı:

Uyumlu olmamız benim için önemli. Evlendim ve boşandım ve bunu bir kez daha yapmak istemiyorum. Ve her ikimiz de bunun farkındayız.

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU