Keanu Reeves içinde ukde kalan rolü açıkladı: "Hep o karakteri canlandırmak istedim"

Ünlü oyuncu Reeves, Wolverine karakterinin hep canlandırmak istediğini ancak bunu henüz gerçekleştiremediğini açıkladı

Keanu Reeves kısa süre önce kendisinin süper kahraman olduğu bir çizgi roman yazmasıyla gündeme gelmişti (AFP)

The Matrix serisinin Neo’su olarak tüm dünyada büyük bir ün kazanan Keanu Reeves, “hep” Marvel’ın sevilen çizgi roman karakterlerinden Wolverine’i canlandırmak istediğini açıkladı. 

John Wick serisiyle de beğeni toplayan Reeves, şu ana kadar canlandırmak isteyip de bunu henüz gerçekleştiremediği tek bir rolün olduğunu söyledi. Reeves, Frank Miller’ın yaratıcısı olduğu orijinal Marvel çizgi romanlarındaki X-Men mutantını canlandırmayı çok istediğini belirtti. 

Contact Music'in haberine göre Pazartesi Sirius XM’de katıldığı programda konuşan ünlü oyuncu, “Hep Wolverine’i canlandırmak istedim. Artık bununla barışığım. Frank Miller’ın Wolverine’i tabii ki” diye konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Beyaz perdede Wolverine’i 2000’li yıllardan bu yana Hugh Jackman canlandırıyor. 

Reeves kısa süre önce Matrix 4’ün setinde uygulanan “düşünceli ve etkili kuralları” övmüştü. Koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenen çekimlerine yeniden başlandı ve sevilen Neo karakterini bir kez daha canlandıracak 55 yaşındaki oyuncu çekim ritmini bozmayacak şekilde alınan önlemlerden etkilendiğini açıklamıştı.

Ünlü oyuncu kült olarak değerlendirilen bilim kurgu serisine dönme kararının Lana Wachowski’nin “harika senaryosundan” kaynaklandığını söylemişti. 

Onu filme dönmeye ikna eden şeyin ne olduğu sorulduğunda Reeves şu ifadeleri kullanmıştı:

Lana Wachowski, ilişki kurabileceğim harika bir senaryo ve nefis bir hikaye yazmıştı. Bunu yapmamın tek sebebi bu. Onunla yeniden çalışmak harika. Gerçekten çok özel ve bence hikaye söylemeye değer ve beslenebileceğimiz şeylere sahip.

Trinity karakteriyle hafızalara kazınan Carrie-Anne Moss’un da yer alacağı filmin 2022’de vizyona girmesi bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, Contact Music

DAHA FAZLA HABER OKU