Kasımpaşa Kulübü: Fatih Öztürk'ü Galatasaray'a, Thiam'ı Fenerbahçe'ye bedelsiz verdik, Beşiktaş'ın yardım kampanyasını da destekliyoruz

Kasımpaşa Kulübü, Beşiktaş'ın "Bırakmam Seni" kampanyasını desteklediklerini, Galatasaray'ın ihtiyacı ve talebi doğrultusunda kaleci Fatih Öztürk'ü, Fenerbahçe'ye de Mame Thiam'ı herhangi bir rakam konuşmadan bedelsiz verdiklerini açıkladı

Kasımpaşa Kulübü, Türk futbolunun "Üç büyükler"i olarak adlandırılan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye verdiği destekle ilgili açıklamada bulundu.

 

 

Lacivert-beyazlı ekibin kimseye borcu olmayan ve mali problemi bulunmayan bir kulüp olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

Tüm bunların yanı sıra Kasımpaşa, Türk futbolunun çok önemli değerleri olarak gördüğü 3 güzide kulübümüz Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın önceki yıllardan bugüne gelen mali zorluklarını aşmasını, gelecekte daha güçlü ve başarılı olmalarını, futbolumuzun kalitesinin ve değerinin artması adına bir zorunluluk olarak görmektedir.

Kasımpaşa'dan "Üç büyüklere" destek

Kasımpaşa Kulübü, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye bedelsiz verdiği futbolcularla ilgili ise "Üç Büyük" kulübe destek verdiklerini belirterek şöyle denildi:

Bu noktada Beşiktaş Kulübü'nün "Bırakmam Seni" kampanyasını desteklemek için Ciner Medya Grubu, siyah-beyazlıların duyurularını kamuoyuna aktarmak adına kampanya süresince sürekli ve bedelsiz reklamlarını gruba bağlı kanallarında yayınlama kararı almıştır. 

Ayrıca bonservisi kulübümüzde olan birinci kalecimiz Fatih Öztürk'ün Galatasaray Kulübünün ihtiyacı ve talebi doğrultusunda, sarı-kırmızılılar ile bu süreçte dayanışmamızı ortaya koymak maksadıyla bedelsiz olarak transferini gerçekleştirdik. 

 

 

Rekabetçi ve adil bir lig olması adına gerekli eşit koşulların sağlanması, limit problemi sebebi ile karşılaşılan sorunların ortadan kalkmasına yardımcı olunabilmesi için Fenerbahçe Kulübünün istediği forvet oyuncumuz Mame Thiam'ın herhangi bir rakam konuşmadan kendilerine bedelsiz olarak verilmesine yönetim olarak karar verdik. 

 

 

Açıklamada, Kasımpaşa Kulübünün bu sene kuruluşunun 100. yılını kutlayacağı belirtilerek, şu değerlendirme yapıldı:

Kasımpaşa Spor Kulübü, 'Semtlerin efendisi, efendilerin semti' sloganıyla, 'Ben' değil 'Biz' diyen, her zaman olduğu gibi Türk futbolunun sorunlarını kendi sorunu olarak gören, taraftarı, oyuncusu ve teknik kadrosu ile Türk futbolunun yeni yepyeni eskimez ideallerini gerçekleştirme hedefiyle futbolumuza hizmet etmeye devam edecektir. 

Kasımpaşa Kulübü bu maksatla, sürdürülebilir rekabetçi ve başarılı bir lig olması için elinden gelen her türlü gayreti geçmişte olduğu gibi bundan sonra da yapmaya devam edecektir. Kasımpaşa Kulübü, genç kuşakların sevgi ve saygı dolu bir spor dünyasına sahip olabilmeleri için katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duymaktadır. Yaşasın Türk futbolu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU