Miley Cyrus, Liam Hemsworth’ten boşanmasına dair konuştu: "Ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi"

Miley Cyrus yürek burkan röportajında Liam Hemsworth’ten boşanmasını ölümle kıyasladı ve “bu kadar derin bir aşkı kaybettiği” için yas tuttuğunu söyledi

Miley Cyrus daha önce çocuk yapmayacağına dair de açıklamalarda bulunmuştu (AFP)

ABD’li ünlü şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus verdiği yeni röportajında eski eşi Liam Hemsworth’ten boşanmasının ölüme benzediği itirafında bulundu.

2010 yapımı Son Şarkı (The Last Song) filmiyle bir araya gelen çiftin ilişkisi yaklaşık 10 sene sürmüştü. Mirror'ın haberine göre Cyrus, uzun soluklu ilişkisinin ardından ayrılmanın ölüme benzediğini ve umutsuz bir gönül yarası biçiminde sona erdiğini söyledi. 

27 yaşındaki pop şarkıcısı verdiği yeni röportajında, yürek burkucu biçimde “bu kadar derin bir aşkı kaybettiği” için yas tuttuğunu söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Katıldığı podcast’te, “10 yıllık ilişkinin ardından herkesin gözü önünde büyük bir ayrılık yaşadım. Bu kadar derin bir aşkı kaybettiğinizde bu ölüme benzer. Ölüm gibi hissettiriyor” ifadelerini kullanan Cyrus, Hemsworth'ün ardından kendisi gibi şarkıcı olan Cody Simpson ile ilişki yaşayarak hayatına devam etmişti. 

Çift uzun süren ilişkilerinin ardından evlenmiş ancak evlilikleri sadece 8 ay sürmüştü. Cyrus ve Hemsworth geçen yıl resmen boşanmıştı.

Öte yandan Hemsworth’ten ayrılmalarının ardından Avustralyalı şarkıcı Cody Simpson ile ilişki yaşayan Cyrus kısa süre önce Simpson’dan da ayrıldığını açıklamıştı. Bu ayrılığın ardından ünlü şarkıcı Hemsworth ile ilişkisine dair itiraflarda bulundu. 

Cyrus ayrıca Hemsworth’e ondan önce de ciddi ilişkileri olduğu konusunda yalan söylediğini açıklamıştı. Cyrus şu ifadeleri kullandı:

Yalan söyledim ve onun ilk olmadığını söyledim. Böylece kaybeden gibi görünmedim.

Hayatına, eski evliliğine ve ilişkilerine dair bomba etkisi yaratan açıklamalarının yanı sıra Cyrus kısa süre önce Midnight Sky isimli şarkısını hayranlarının beğenisine sundu. 

 

Independent Türkçe, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU