Bakan Koca'dan milyonlara çağrı: Profilinizden siz de bir tedbir mesajı verin

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Salgına karşı maske, mesafe, temizlik kurallarını hatırlatan bir mesaj hazırlayıp, takipçilerinizle paylaşın. Bilip de uymayanlar için elden geldiğince etkili olsun" ifadelerini kullandı

Fahrettin Koca: İyi sonuç, sıkı tedbire bağlı / Fotoğraf: AA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine dikkat çekmek amacıyla Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

Bakan Koca iletisinde, "Bugün profilinizden siz de bir tedbir mesajı verin. Salgına karşı maske, mesafe, temizlik kurallarını hatırlatan bir mesaj hazırlayıp, takipçilerinizle paylaşın. Bilip de uymayanlar için elden geldiğince etkili olsun" ifadelerini kullandı.

 

"İyi sonuç sıkı tedbire bağlı"

Dün yaptığı paylaşımda ise son 24 saatte virüs nedeniyle 16 kişinin yaşamını yitirdiği bilgisini veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Zatürre oranı tüm Türkiye’de düştü. Günlük test sayısında 64 bine çıktık. En yüksek sayı yaklaşık 58 bindi. Hastane doluluk oranlarımızda, yeni yatan ve taburcu olan hastaların yakın sayılarda olması sebebiyle değişiklik yok. İyi sonuç sıkı tedbire bağlı" demişti.

 

Bakan Koca, diğer paylaşımlarında da tedbir vurgusu yapmıştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU