Johnny Depp, Lady Gaga'nın eski nişanlısına Elon Musk'ın cinsel organını keseceğini söylemiş

Depp, Musk'ı daha önce eski eşi Amber Heard ve Cara Delevingne ile üçlü ilişki yaşamakla suçlamıştı

Heard, Depp'in uyuşturucu kullandığına yönelik fotoğrafları mahkemeye sunmuştu (AFP)

Johnny Depp, eski eşi Amber Heard ile ilişki yaşadığına inandığı Elon Musk’ın cinsel organını kesmekle tehdit etmiş.

57 yaşındaki ünlü ABD’li aktör 34 yaşındaki Heard’ü, SpaceX’in CEO’su milyarder Musk ile evlilikleri sürerken kaçamak yapmakla suçluyor. Musk daha önce kendisine yöneltilen suçlamaları şiddetle reddetmiş ve Heard ile ilişkilerinin boşanmanın ardından başladığında ısrar etmişti.

Depp’in News Group Newspapers’a (NGN) ve The Sun Genel Yayın Yönetmeni Dan Wootton’a açtığı dava sürüyor. Depp, davayı iki yıl önce kendisini “eşini döven biri” diye tanımlayan makalenin ardından açmıştı.

Daily Mail'in haberine göre, Londra’daki Yüksek Mahkeme’de Depp ve Lady Gaga’nın eski nişanlısı Christian Carino arasında geçen konuşma gündeme geldi. İkili arasında geçen diyalogda Depp’in Musk’ı kastederek, “Cinsel organını keserken, organının diğer tarafı gibi daha önce hiç görmediği şeyleri göstereceğim” dediği aktarıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Musk’ın da yer aldığı detaylar, Birleşik Krallık’ta süren iftira davasındaki en son gelişmeler olarak ortaya çıktı.

Depp’in ayrıca, “(Heard) küresel bir aşağılanma için yalvarıyor. Bunu alacak. San Franciscoluya dair metinlerine ihtiyacım olacak. Sorduğum için bile özür diliyorum. Fakat (Heard) Molluck (Elon Musk’a referans) ile birlikte ve (Musk) ona b**tan avukatlar sağlıyor” dediği belirtildi.

Hollywood yıldızının bir diğer mesajda, “(Heard'ün) WB filminden çıkmasını istiyorum” dediği ifade edildi. Heard’ün Aquaman’deki rolünden atılması için daha sonra imza kampanyası başlatılmış ve 400 binden fazla imza toplanmıştı.

İmza kampanyasına ve mesajlara dair sorulara yanıt veren Depp, “Carino o sırada benim temsilcim olmakla çok fazla ilgileniyordu. Bu dilekçenin de yıllar sonra yapıldığını düşünüyorum. Onu ben organize etmedim” dedi.

"Onu yakmadan önce boğalım!!!"

Öte yandan We Got This Covered'ın haberine göre, Depp ve bir diğer oyuncu Paul Bettany arasında geçen yazışmalarda da ikili “Heard’ü yakmaktan” söz ediyor. Heard’ün Depp’e yönelik suçlamalarının ardından yapıldığı belirtilen yazışmada Bettany, “Amber’i yakmamız gerektiğinden emin değilim. Hoş bir eş ve göze hoş görünüyor. İngiliz hareket tarzını uygulayabiliriz ve boğulma testi yapabiliriz. Ne düşünüyorsun? Yüzme havuzun var” dediği aktarıldı.

Depp ise bu mesajlara, “Onu yakmadan önce boğalım!!! Öldüğünden emin olmak için cesedini yakacağım” şeklinde cevap verdiği belirtildi.

Her ne kadar Musk, Heard ile ilişkisinin çift boşanmadan başlamadığını belirtse de yakın zamanda Depp; Heard, Musk ve Cara Delevingne arasında üçlü bir ilişki yaşandığını iddia etmişti.

The Sun’a açtığı davanın yanı sıra Depp, Heard’e de Virginia’da 50 milyon dolarlık dava açtı. Dava gerekçesi Heard’ün şiddete maruz kaldığına yönelik kaleme aldığı yazı.

 

Independent Türkçe, Daily Mail, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU