Beşiktaş'ın Avrupa inadı sürüyor: Son dakika golüyle 8 maçtır yenilmeyen Kasımpaşa'yı mağlup ettiler

Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen siyah beyazlılar, 8 haftada 22 puan toplayarak küme düşme hattından uzaklaşan Kasımpaşa'yı genç futbolcu Güven Yalçın'ın 90. dakikada attığı golle mağlup etti

Fotoğraf: İHA

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde, Beşiktaş evinde Kasımpaşa'yı konuk etti. Siyah Beyazlılar, 8 maçtır yenilmeyen rakibini, son dakikalarda bulduğu golle 3-2 mağlup etmeyi başardı. 

Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi takım oldu. Siyah-beyazlılar, Tyler Boyd'un 7. dakikada attığı golle maçta 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra çabuk toparlanan Kasımpaşa 21. dakikada Koita ile 1-1 eşitliği sağladı. Konuk ekip golden sonra baskısını devam ettirdi ve 29. dakikada yine Koita sahneye çıktı ve takımını 2-1 öne geçirdi. Müsabakanın ilk yarısı 2-1 Kasımpaşa'nın üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş, 49. dakikada Kevin-Prince Boateng ile skoru eşitledi. Maç bu skorla bitecek derken 90. dakikada sahneye Güven Yalçın çıktı. 21 yaşındaki futbolcu düzgün bir kafa vuruşuyla skoru 3-2'ye getirerek takımını galibiyete taşıdı.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 53'e yükselterek 4. sıraya yükseldi. Kasımpaşa ise 36 puanla 11. sırada yer aldı.


Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU