Dünyayı gez, vegan beslen ve yılda 360 bin lirayı kap

Tüm seyahat, konaklama ve yemek masraflarını şirket karşılayacak

Vegan beslenmenin çeşitleri olsa da, özetle hayvansal ürün barındırmayan besinlere dayalı bir diyet 

 

Eğer hayalinizde bir gün dünyayı gezmek ve farklı lezzetler tatmak varsa, kendinizi şanslı sayabilirsiniz. İngiltere merkezli Vibrant Vegan Co. “Lezzet Yöneticisi” pozisyonu için çalışan arıyor. İş, Hindistan, Çin, Türkiye, Şili, Meksika ve Japonya gibi farklı yerlerdeki bitkisel yemekleri keşfetmeyi, tatmayı ve bunların geri bildirimini vermeyi içeriyor.

Bir seferde 4 aya kadar sürebilecek yolculuktaki tüm seyahat, konaklama ve yemek masraflarını şirket karşılayacak. Dahası, iş teklifi 50 bin sterlinlik (yaklaşık 362 bin TL) yıllık ücret, tam kapsamlı sağlık sigortası ve 28 günlük tatili de içeriyor.

Şirket farklı yiyecek ve içecekler kullanarak İngiltere’deki vegan yemek seçeneklerini artırmanın yanı sıra, adaylardan denizaşırı yerlerde ortaklıklar kurulmasına yardımcı olmasını da bekliyor. Şanslı adayın şef olarak ya da yemekle alakalı herhangi bir pozisyonda en az 3 yıllık bir gıda endüstrisi geçmişine sahip olması aranan özellikler arasında.   
 


Açılan pozisyona seçilebilmek için, başvuranlardan esnek çalışma saatlerine uygun olmaları ve haftada 35 saate kadar çalışabilmeleri bekleniyor. Başvuranların aynı zamanda “titiz mülakat sürecine, tam bir geçmiş sorgulamasına ve istendiği takdirde ev içi tadım testine tabi tutulmaya” hazır olmaları gerekiyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

 


Vibrant Vegan Co. sosyal bir girişim ve bitkisel yemek aboneliği sunan bir şirket. Aynı zamanda tüm dünyada savaş bölgelerinde çocukların açlık sorunuyla mücadele eden Savaş Çocuğu (War Child) yardım derneğiyle yakın bir çalışma yürütüyor.

Kurucu Iain Burke-Hamilton’a göre şirketin yaptığı şey esasında yeni yetenekleri ve tatları bulup ortaya çıkarmak. Burke-Hamilton, “Daha önce bu kadar heyecan verici bir iş teklifinde bulunduğumuzu düşünmüyorum. Bu çok özgün bir deneyim, fakat tüm avantajlarının yanında çok fazla fedakarlık istediğini de söylemek gerekiyor. Dünyada İngiltere tüketicisine sunulmamış yüzlerce içerik ve yemek tarifi var. Bu yüzden yeni çalışanımızın lezzetli ve farklı hazır vegan yemek tarifleri üretmede bize ilham kaynağı olmasını umuyoruz” dedi. 

Vibrant Vegan Co. şu anda bilinçli tüketiciler için sürdürülebilir 18 bitkisel öğüne sahip ve yeni başlayacak çalışanın bu seçenekleri genişletmesini umuyor. 
 

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Esra Güngör

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU