Chris Evans: Örümcek Adam’ı canlandırmayı çok isterdim ama tek bir engel vardı

Evans, klostrofobik olduğunu ve Örümcek Adam kostümüyle saatler geçiremeyeceğini söyledi

Evans kısa süre önce verdiği röportajda kariyerinin ilk dönemlerinde panik ataklar yaşadığını anlatmıştı (Marvel/Disney)

Chris Evans, Marvel kahramanlarının hayranı olarak büyüdüğünü ama en sevdiği karakterin Kaptan Amerika olmadığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyuncunun, Marvel Sinematik Evreni’nin Kaptan Amerika’sı olmadan önce canlandırdığı Fantastik Dörtlü’nün Alev Adam’ı da en sevdiği karakter değilmiş. Görünüşe göre Evans’ın favori süper kahramanı Örümcek Adam’dan başkası değil. 

ComicBook.com’da yer alan habere göre Evans, Peter Parker’ı canlandırmaktan hep büyük keyif alacağını düşünmüş. Ancak bu rolden çekinmesine yol açan bir ayak bağı da varmış.

SCMPE’ye konuşan Evans şunları söyledi:

Kaptan Amerika’yı çok seviyorum ama Örümcek Adam çocukluk kahramanımdı. Bina kenarlarına yapıştığım veya birinden diğerine sıçradığım sahneleri çekmekten büyük keyif alabilirdim. Ama muhtemelen Örümcek Adam’ın maskesini takmaktan nefret ederdim. Epey klostrofobiğim ve tüm vücudu kaplayan tipteki kostümü ve maskeyi sette saatlerce giyebileceğimden şüpheliyim. Kaptan Amerika kostümümü kesinlikle tercih ederim, hem çok daha havalı!

Uzun yıllar sinema sektöründe yer alan Evans sözlerini şöyle sürdürdü:

Sektörü yakından tanıyarak büyüdüm ve bu tip bir filmde yer almanın çok para kazanmak anlamına geldiğini bilsem de durumun kişiyi özel hayatının devamlılığı için endişeye düşüreceğinin farkındaydım. Birileri beni tanımadan sokakta yürüyebilme imkanını yitirmekten epey endişeleniyordum çünkü anonim olmayı seviyorum. Ama beni daha çok endişelendiren uzun vadeli bir kontrata imza atıp hayatımın 10 yılını potansiyel olarak bir karakteri oynamaya adamaktı. Kolay bir karar değil ama şimdi bu kararı vermiş olmaktan mutluyum.

Sonuç itibarıyla Evans dünya çapında bilinen bir mega star oldu ve Kaptan Amerika’yı birden fazla filmde canlandırıp hayranların favorilerinden biri yaptıktan sonra bu süreci iyi yönetebilmiş gibi görünüyor.

 

Screen Rant

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU