Ünlülerin genç ve yaşlı halleri yan yana gelince ilginç görüntüler ortaya çıktı

Grafik tasarımcı Gelinck, ünlülerin genç ve yaşlı hallerini sanki beraber fotoğraf çekilmişler gibi yan yana getiriyor

Brad Pitt için yapılan tasarım hayranların çok ilgisini çekti (ardgelinck / Instagram)

Hollandalı grafik tasarımcı Ard Gelinck, zaman yolculuğunu mümkün kıldı. Yani en azından ünlüler için…

Gelinck’in tasarımları, ünlülerin genç ve yaşlı hallerini sanki birlikte fotoğraf çekilmişler gibi bir araya getiriyor. Tasarımcı yaklaşık 10 yıldır bu fotomontajlar üzerinde çalışıyor. Bunları hala geliştirmeye devam etse de 258 bin takipçili Instagram hesabında bazılarını yayımlıyor ve hayranlarını mutlu ediyor. Bored Panda, Gelinck’in en sevilen fotomontajlarını derledi.

İşte o tasarımlar:

Daniel Radcliffe

daniel.jpg
(@ardgelinck /Instagram)

Gelinck’in takipçileri Radcliffe tasarımını çok sevmiş gibi görünüyor. Harry Potter hayranı bir takipçi, gönderiye şu yorumu yaptı:

Harry Potter! Bu insanların farklı yaşlardaki görünüşlerini bir arada görmeyi seviyorum. Böylece farkları benzerlikleri çok net anlayabiliyorsunuz.

Carrie Fisher

carrie.jpg
(@ardgelinck /Instagram)​​​​​​

Star Wars evreninin Prenses Leia’sı, 2016’da hayatını kaybettiğinde hayranlarını yasa boğmuştu. Şimdi onun farklı yaşlarını bir arada görmek, hayanlarını mutlu etti. Kullanıcılardan biri şöyle yazdı:

Onu çok özlüyoruz. Her yaşta iyi bir oyuncuydu.

Kraliçe Elizabeth

queens.jpg
(@ardgelinck /Instagram)​​​

Kraliçenin yaşlılığı öyle etkileyici ki takipçiler, onun bu halini daha çok beğenmiş gibi görünüyor:

Çok iyi yaşlanmış. Sanki sonsuz gibi. Zaman onun için ‘kazan kazan’ meselesi.

David Bowie

B7ImMohFBPS-png__700.jpg
(@ardgelinck /Instagram)​​​​​​

Bowie de Fisher gibi 2016’da hayatını kaybetmiş ve sevenlerini yasa boğmuştu. Öyle ki 2016’nın lanetli yıl olduğunu düşünenler olmuştu. Yine de Bowie her yaşta ışıltılı bir star oldu. Kullanıcılardan biri onun genç ve yaşlı hali için, “Bir elmasın iki yüzü” yorumunu yaptı.

Robert De Niro

robert.jpg
(@ardgelinck /Instagram)​​​​

De Niro için yapılan tasarım epey şaşırtıcı. Çünkü görseldeki De Niro ve De Niro, adeta baba oğul gibi görünüyor.

Brad Pitt

B9himRvHky7-png__700.jpg
(@ardgelinck /Instagram)​​​​​​

Brad Pitt oyuculuğunun yanında yüz güzelliğiyle de anılan bir aktör. Öyle ki her yaşının bir hayran kitlesi var. Ancak tasarımcının takipçileri bir konuda fikir birliğine varmış gibi görünüyor: Pitt yıllandıkça güzelleşiyor.

Jennifer Aniston

B7RZmiMlzvT-png__700.jpg

(@ardgelinck /Instagram)​​​​​​

Jennifer Aniston, Pitt’le yeniden bir araya geldiği iddiaları yüzünden son günlerde magazin gündeminden düşmüyor. Ancak ünlü oyuncunun Pitt’le ilişki geçmişinden başka ortak noktaları da var. Takipçilere göre o da Pitt gibi yıllandıkça güzelleşiyor.

Tom Hanks

tom.jpg

(@ardgelinck /Instagram)​​​​​​

Mahallede Güzel Bir Gün (A Beautiful Day in the Neighborhood) filmindeki karakteriyle bir araya gelen Forrest Gump, Instagram kullanıcılarını heyecanlandırmış gibi görünüyor. Birçok kullanıcı en sevdiği aktörün Tom Hanks olduğunu yazdı.

Bill Murray

hayalet.jpg

(@ardgelinck /Instagram)​​​​​​

Macera filmlerinin en sevilenlerinden Hayalet Avcıları’nın (Ghostbusters) Peter Venkman’inin hem yaşlı hem de genç halini bir arada görmek çok eğlenceli. Kullanıcılardan biri, “Ona sadece bakmak bile beni çok güldürüyor” diye yazdı.

George Clooney

george.jpg

(@ardgelinck /Instagram)​​​​​​

İşte yıllandıkça güzelleşen bir oyuncu daha. Son zamanlarda yönetmen koltuğuna oturduğu Suburbicon’la adından söz ettiren Clooney, her yaşta karizmatik.

Dolly Parton

paton.jpg

(@ardgelinck /Instagram)​​​​​​

Parton yalnızca güzelliği ve şarkılarıyla değil, çocuklar için yaptığı faaliyetleriyle de gündemde. Hayal Gücü Kütüphanesi adlı projede çocuklara her ay ücretsiz kitap gönderen Parton, hem genç hem de olgun haliyle göz dolduruyor.

Tom Felton

B76oKcHlrwV-png__700.jpg

(@ardgelinck /Instagram)​​​​​​

Listede yer alan bir diğer Harry Potter karakteri de Draco Malfoy. Karakteri canlandıran Tom Felton, yaşlandıkça epey değişse de hala serinin hayranlarını korkutuyor. Kullanıcılardan biri şöyle yazdı:

Şahsen güzel yaşlandığını düşünmüyorum. Belki de o kötü karakteri canlandırdığı için bana öyle geliyor!

 

Independent Türkçe, Bored Panda

DAHA FAZLA HABER OKU