Dilipak: ABD’de Kovid-19 hastası erkeklere kadınlık hormonu verilmiş; koronavirüsten daha tehlikelisi aşı

“Bizim sesimiz mi çıkmıyor, yoksa birileri duymuyor mu, yoksa duymak mı istemiyorlar, onu da bilmiyorum”

Fotoğraf: AA

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisinde östrojen kullanıldığını ifade eden haberleri paylaşarak “Bakın tekrar söylüyorum, Korona’dan daha tehlikeli olan aşı! Korona sonrası kurulacak yeni dünya düzenini anlamadan ne Korona’yı anlayabilir ne de ne 5G’yi, ne yapay zekayı, ne Starlink’i…” dedi.

Dilipak, bugünkü köşe yazısında erkeklerin Kovid-19’dan daha fazla hayatını kaybetmesi sebebiyle farklı bir tedavi yöntemi uygulandığını söyledi ve “ABD’de 3 hastane Covid-19 hastası erkeklere kadınlık hormonları olan Östrojen ve Progesteron takviyesi ile tedavi başlatmış” dedi.

Yazısının devamında da medyada çıkan benzer haberleri örnek gösteren Dilipak, şunları yazdı:

Bakın tekrar söylüyorum, Korona’dan daha tehlikeli olan aşı! Korona sonrası kurulacak yeni dünya düzenini anlamadan ne Korona’yı anlayabilir ne de ne 5G’yi, ne yapay zekayı, ne Starlink’i.. Siber ordu, Siber NATO, SpaceArmy’i anlayabiliriz. Önümüze attıkları Koron’a yemi ile oyalanırız. Bu kafa ile gidersek kuş gibi de avlanırız! Bu işi WASP terbiyesinden geçip “Norm”lara uygun hale getirilmiş “bilim bireyleri”nin aklı ile bu durumu anlamamız açıklamamız, çözüm üretmemiz mümkün değil. YÖK terbiyeli “imalat hatası” kaç bilim adamı var bu tehlikeyi görüp çare düşünen. Batı literatüründen ellerine tutuşturulan metinleri okuyup, sanki kendilerine vahiy inmiş gibi “şüphesiz bir iman ve sadakatla” görevlerini yerine getiriyorlar.

Aşı konusundaki refleksleri de öyle. Hiçbir şüpheye yer yok, bilime imanlarında birilerinin sanki. Sadece Tabib Odalarına filan kızıyoruz da, ötekilerin çoğu, siyasi ve ideolojik aidiyetleri dışında genel anlamda refleksleri aynı. Dün Selma Aliye Kavaf’ı linç ederek Bakanlıktan uzaklaştırılmasının yolunu açanların kafası da bu batıya kayıtsız ve şartsız sadakat anlayışı ile kireçlenmiş bir beyin taşımıyor mu idi. Dili yok kalbimin ondan ne kadar bizarım. Bizim sesimiz mi çıkmıyor, yoksa birileri duymuyor mu, yoksa duymak mı istemiyorlar, onu da bilmiyorum. 

 

Akit, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU