Spor camiası Anneler Günü'nü kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, TFF, TBF, TVF ve birçok spor kulübü Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı

Fotoğraf: Pixabay

Mayıs ayının ikinci pazar gününde kutlanan Anneler Günü'nde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra birçok spor kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Twitter'dan paylaştığı mesajda, "Benim annem yüz mevsim açar/Yüzü de bahar/Kan ağlasa gülücük saçar/Sözü de bahar, özü de bahar/Benim annem yüz mevsim açar” dizelerini paylaştı.

 

 

TFF'nin Anneler Günü dolayısıyla paylaştığı mesajda, şunlar kaydedildi:

Bizlere daima koşulsuz sevgi, sınırsız özveri ve emsalsiz şefkat gösteren, yaşamımızdaki vazgeçilmez varlıklarımız olan saygıdeğer annelerimizin Anneler Günü’nü en içten şekilde kutlar, sağlık, başarı ve mutluluk dileriz.

 

 

TBF'nin Twitter'dan yayınladığı mesaj şöyle:

Ömrünü bizlere adayan kıymetli annelerimizin Anneler Günü'nü tüm kalbimizle kutlarız.

 

 

TVF ise paylaştığı mesajda, "Dünyanın en değerli varlıkları olan annelerimizin, Anneler Günü’nü en içten dileklerimizle kutlarız" denildi.

 

 

Beşiktaş Kulübü, Twitter hesabından şu mesajı yayınladı:

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

 

 

Fenerbahçe Kulübü, "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım ve pandemi sürecinde bizler için gecesini gündüzüne katarak çalışan annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun" mesajı paylaştı.

 

 

Galatasaray Kulübü'nün paylaştığı mesajda, şu ifadelere yer verildi:

Hayat yolculuğumuzun her anında karşılıksız sevgi, sabır ve fedakarlıklarıyla hep yanımızda olan, en değerli varlıklarımız annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun! İyi ki varsınız.

 

 

Trabzonspor Kulübü ise Twitter hesabından "Annelerimizin günü kutlu olsun" mesajı yayınladı.

 

 

Spor kulüplerinden paylaşılan mesajlar şöyle:

 

 

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU