Rasim Ozan Kütahyalı: Devlet Bahçeli beni ekranlarda görmeyi özlediğini söyledi

“Sayın Bahçeli ile bugün yaptığımız telefon konuşması hakikaten beni çok etkiledi”

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir görüşme yaptığını, görüşmede Bahçeli’nin kendisini televizyon ekranlarında görmeyi özlediğini dile getirdi.

3 Mayıs Türkçüler Günü dolayısıyla Bahçeli ile görüştüğünü ifade eden Kütahyalı, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

Sayın Bahçeli ile bugün yaptığımız telefon konuşması hakikaten beni çok etkiledi. Devlet Bey’in babacan üslubu ve beni ekranlarda görmeyi özlediğini söylemesi beni çok duygulandırdı. Çok mutlu oldum. Sağolsun, varolsun. CHP’nin 3 Mayıs 1944 zulümlerini yeniden lanetle anıyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kütahyalı bir diğer mesajında da Beyaz TV’de katıldığı bir programın videosunu paylaşarak şu yorumu paylaştı:

3 Mayıs 1944, CHP zihniyetinin Türkçülere yaptığı korkunç işkencelerin ve zulümlerin günüdür. Rahmetli Türkeş’in tüm tırnaklarını söktüler, tabutluğa koydular. Bugünkü Beyaz TV yayınında bu zorbalığı detaylı anlattım. Sayın Devlet Bahçeli de teşekkürlerini ve selamlarını gönderdi

Rasim Ozan Kütahyalı, Derin Futbol programında söylediği "Kusturmalı Boşnak s....." sözleri nedeniyle tepki görmüştü. Kütahyalı’nın Beyaz TV’deki görevine bu sözler nedeniyle son verilmişti.Kütahyalı, canlı yayında söylediği sözler nedeniyle “Halkın bir kesimini sosyal sınıf din mezhep cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama” suçundan yargılanmıştı. Kütahyalı, davada 10 ay hapis cezası almıştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU