Yusuf Kaplan: Eşcinsellik bir cinayettir

“Bu intiharın önüne sadece İslâm geçebilecek durumda. Hıristiyanlık da, Budizm de, Konfüçyanizm de, Taoizm de, Hinduizm de teslim bayrağı çektiler”

Fotoğraf: AA

Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın “eşcinselliğin virüs yaydığına” dair açıklamasının ardından başlayan tartışmaya katıldı. Kaplan, eşcinselliğin bir cinayet olduğu görüşünü dile getirirken “Nesli ifsad edecek, insan türünü yok edecek bir intihar!” dedi.

Kaplan’ın bugünkü köşe yazısının bir kısmı şöyle:

Bazı CHP belediyeleri ipin ucunu kaçırmaya başladılar! Eşcinsellerin kutlama, yürüyüş ve özel günlerine geçen sene bütün Türkiye çapındaki CHP’li belediyelerin gözardı edilemeyecek bir çoğunluğu destek vermişti ama toplumda şaşkınlıkla karşılanmıştı bu!

O zaman çok tepki gösterdi toplum. Ve tabiî sağduyulu CHP seçmeni.

Eşcinsellik, herhangi bir tercih meselesi değildir. Cinayettir. Nesli ifsad edecek, insan türünü yok edecek bir intihar!

Bu intiharın önüne sadece İslâm geçebilecek durumda. Hıristiyanlık da, Budizm de, Konfüçyanizm de, Taoizm de, Hinduizm de teslim bayrağı çektiler!

İnsan türünün sapkın hazlar uğruna intihara sürüklenmesine tereddütsüz karşı çıkılması ve insanlığın varlığının, haysiyetinin korunması gibi bir hayat-memat meselesi ve mücadelesi bu.

 

Yeni Şafak, Indepenendet Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU