İstiklal Caddesi'ne gelip son ses müzik açtı: Gecesi Sagopa Kajmer ile başladı cezayla bitti

Polisin 4 farklı suçtan ceza kestiği genç “Çok etkilemez, bir daha böyle bir şey yapmayacağım” dedi

Fotoğraf: İHA

İstanbul’un en kalabalık caddelerinden İstiklal Caddesi’ne babasının arabasıyla gelip ünlü rapçi Sagopa Kajmer’in bir şarkısını son ses açan ve video çeken genç için gece polisin kestiği ceza ile bitti.

Olay, Beyoğlu’nda bulunan İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. Gece geç saatlerde babasının arabasını alıp, caddeye gelen 21 yaşındaki Oğuzhan Y. yaya trafiğine kapalı olan yere arabayı çekti.

AW996342_01.jpg
Fotoğraf: İHA


Daha sonra ünlü rapçi Sagopa Kajmer’in bir şarkısını son ses açan genç, elindeki cep telefonuyla video çekti.

Oğuzhan Y.’nin son ses müziği ekiplerinin gelmesiyle yarıda kaldı.

AW996342_03.jpg
Fotoğraf: İHA


Gaziosmanpaşa’dan Beyoğlu”na müzik dinleyip video çekmeye geldiğini söyleyen gence ceza kesildi.

Yanına cüzdanını da almadığını belirten genç, ehliyet ve kimliğini de polis ekiplerine gösteremedi. Polis ekipleri gence, Türk Ceza Kanununa göre “Kimlik ibraz edememe”, ”Ehliyet ibraz edememe” , “Çevreye rahatsızlık verme” , “Müzik cihazlarını kamuyu rahatsız edecek şekilde kullanma” ceza yazdı. Arkadaşına video atmak için geldiğini söyleyen Oğuzhan, “para cezası çok etkilemez” dedi.

AW996342_02.jpg
Fotoğraf: İHA​​​​​​​


“Arkadaşıma video atmak için yaptım”

Babasının arabasıyla geç saatte İstiklal Caddesi’ne gelen ve burada Beyoğlu’na müzik yayını yapan Oğuzhan Y. yaptıklarından pişman olduğunu söyleyerek, “Buraya müzik çalmak için geldim. Pişmanım yaptıklarım için tabii ki. Para cezası da yedim hoş para cezası çokta etkilemez ama hata yaptım. Bir daha böyle bir şey yapmayacağım. Video çekip arkadaşıma atmak için gelmiştim” diye konuştu.

 

İHA

DAHA FAZLA HABER OKU