Yıllardır inzivada olan Lübnanlı sanatçı Feyruz yeniden ortaya çıktı: Salgın nedeniyle İncil'den dua okudu

Lübnanlı sanatçı Feyruz, koronavirüs salgınını nedeniyle İncil'den dualar okudu

Lübnanlı efsanevi santaçı Feyruz, yıllar önce inzivaya çekildiği evinden bir video paylaştı.

Feyruz, koronavirüs (Kovid-19) salgınının son bulması için İncil'den dualar okudu.

Feyruz'un sesi savaşlarda acı ve çile çeken insanları hiç yalnız bırakmadı, bu ses onlar için bir dua gibi oldu.

Ünlü sanatçı, insanların koronavirüs salgınıyle boğuştuğu bu zor dönemde de insanları yalnız bırakmadı ve tüm dünya için dua ederek salgının bitmesi temennisinde bulundu.

Reuters haber ajansına göre, sosyal medya hesaplarından yayınlanan videolara bakıldığında Lübnanlı sanatçı Feyruz'un İncil'den dualar okuduğu, başkent Beyrut'un doğusunda Antelias'taki evinde kanepede oturduğu, yanındaki masanın, çocuklarının ve merhum kocası sanatçı Assi Rahbani'nin fotoğrafları ile çevrili olduğu görülüyor.

Video müzikal içerikli olmasa da, Feyruz'un sesi, koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla vatandaşların evde kalması için bir slogan olan "Evde kal" adlı şarkısını kullanan Lübnan'daki ve birçok Arap ülkesindeki vatandaşlara destek oldu.

Lübnanlı şarkıcı Necva Kerem "Twitter" hesabında "Allah'ım senden başka sığınmamız yok" diyerek Feyruz'un videosunu paylaştı. Lübnanlı gazeteci Christine Habib, "Twitter" hesabında Feyruz'a atıfta bulunarak "Sesi yorgun ruhlarımız için bir dua ve ilaç" ifadelerini kullandı.

Yıllardır evinde inzivada olan Feyruz, en son Mayıs 2018'de Filistin ve Kudüs'e destek için "Ne Zamana Kadar Ya Rab" isimli ağıtla ortaya çıkmıştı.

 

Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU