Bahçeli Burhanettin Kocamaz'ı MHP'ye davet etti

MHP lideri Mersin'de Kocamaz'ın İYİ Parti adayı olamamasını "İsminin verilmemesi düşündürücü" sözleriyle yorumladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli - Fotoğraf: AA (Arşiv)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İYİ Parti'den adaylık başvurusu zamanında yapılmayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı partisine davet etti.

"Helalleşelim, Mersin'i daha güçlü alalım"

Bahçeli MHP'den ayrılıp İYİ Parti'ye geçen Kocamaz'ın partileri için kayıp olduğunu ifade etti. Bahçeli şöyle konuştu:
 

"Bize göre Burhanettin Bey tecrübeli bir belediye başkan adayıydı. Bu seçimde de 50 yıllık siyasi partisinden ayrılmanın üzüntüsüyle başka bir partiden aday olmayı düşünmüştü. Bana göre siyasi hayatımızda Mersin açısından bir kayıp olmuştur. Burhanettin Bey’e destek veren insanların artık bu gerçeği görerek, Adana’da 50’nci yıldönümümüzde yaptığımız büyük bir davetimiz oldu biliyorsunuz, yarından itibaren o davete icabet etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Gelin hep beraber olalım bir daha helalleşelim. Bu defa Mersin’i daha güçlü bir şekliyle alalım derim. Davetim herkese açık (Burhanettin Bey’e de). Hali hazırda ülkede nefes alan her insanımıza açıktır ama nefes alan insanlar da virüs taşıyorsa ona da dikkat edeceğiz."

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)


"İsminin verilmemesi düşündürücü"

MHP lideri Burhanettin Kocamaz'ın uzun yıllardır belediye başkanlığı yaptığını hatırlatarak "Kendisi yüksek bir siyasi tecrübeye sahiptir, 17.25'te isminin verilmemesi düşündürücüdür" diye konuştu. Bahçeli şu ifadeleri kullandı:
 

"Bunu kim düşünmelidir? Burhanettin Bey düşünmelidir. Bunu kim düşünmelidir, İYİ Parti genel merkezi düşünmelidir. Burada gerçekten bir ihmal mi vardır veya bir art niyet mi vardır veya Zillet İttifakının farklı bir boyutu mu vardır? Bunları hep beraber göreceğiz."

 

 

DAHA FAZLA HABER OKU