Koranavirüsten ölen hemşire Dilek Tahtalı'nın yoğun bakımdaki son sözleri "Annecim seni çok özledim, çok seviyorum sizi" oldu

Eski CHP Milletvekili Ramis Topal'ın akrabası olan ve koronavirüsten ölen 33 yaşındaki hemşire Dilek Tahtalı, yoğun bakımda çekilen son görüntüsünde "Annecim seni çok özledim. Çok seviyorum sizi" diyordu

İstanbul'da özel bir hastanede hemşire olarak çalışan 33 yaşındaki Dilek Tahtalı, 25 Mart 2020 günü koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi'nde yaşama gözlerini yumdu.

Eski CHP İstanbul Milletvekili Ramis Topal'ın akrabası olan Tahtalı, 10 Mart tarihinden beri koronavirüs nedeniyle tedavi görüyordu.

Topal, bugün Twitter hesabından Tahtalı'nın yoğun bakımda çekilen son görüntüsünü "Prensesin yoğun bakımdaki son görüntüsü" yazısıyla paylaştı.

Solunum cihazına bağlı olan Tahtalı'nın elini kaldırarak "Annecim seni çok özledim. Çok seviyorum sizi" dediği duyuluyor.

 

Görüntüyü bizzat Topal çekti

Konuyla ilgili olarak Independent Türkçe'ye konuşan Topal, görüntüyü çeken ve videoda Tahtalı'ya "Konuş Bakalım" diyenin kendisi olduğunu belirterek, bu görüntüyü Topal'ın Türkiye Gazetesi Hastanesi'nde olduğu 16 veya 17 Mart tarihinde kendisine yaptığı ziyaret sırasında çektiğini söyledi.

Tahtalı vefatından bir gün sonra memleketi olan Amasya Gümüşhacıköy'e bağlı Beden Köyü'nde defnedildi.

 

 

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU