Kulüpler Birliği'nden Fenerbahçe'ye geçmiş olsun mesajı: Birlikte başaracağız

Kulüpler Birliği Vakfı ile Başakşehir, Beşiktaş, Galatasaray, Gençlerbirliği, Göztepe, MKE Ankaragücü gibi kulüpler, bir oyuncusu ve bir sağlık çalışanında Kovid-19 bulgusuna rastlamasından dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti

Fotoğraf: AA

Kulüpler Birliği Vakfı'nın yanı sıra Süper Lig'de mücadele eden Başakşehir, Beşiktaş, Galatasaray, Gençlerbirliği, Göztepe, MKE Ankaragücü ile TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, bir futbolcusu ve bir sağlık ekibi çalışanında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) bulgularına rastlandığını açıklayan Fenerbahçe için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, şu ifadelere yer verildi:

Geçmiş olsun Fenerbahçe. Oyuncu ve personelinizin en kısa zamanda tekrar sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Zor günleri birlikte atlatacağız. Birlikte başaracağız.

 

 

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol A Takımı'nın sporcusu ile sağlık heyeti çalışanında Covid-19 bulgularına rastlandığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Covid-19 bulgularına rastlanan Fenerbahçeli sporcu ve sağlık heyeti çalışanının bu süreci sağlıklı bir şekilde geride bırakmalarını temenni ediyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

 

 

Galatasaray Kulübü, Twitter'dan yaptığı paylaşıma, şu notu ekledi:

Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yapılacak tetkik ve tedavilerden iyi haberler almayı diliyoruz. Birlikte başaracağız.

 

 

Kulüplerin paylaşımları şöyle:

 

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU