Beşiktaş'tan Kovid-19 açıklaması: Erkek basketbol takımımızda ve görevlilerde virüs belirtilerine rastlanmamıştır

Beşiktaş Sompo Sigorta Erkek Basketbol Takımı tüm ekipte Kovid-19 belirtisine rastlanmadığını açıkladı. Siyah-beyazlı ekip, 8 Mart'ta Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya gelmişti

Beşiktaş Sompo Sigorta ile Fenerbahçe Beko, 8 Mart'ta karşı karşıya gelmişti / Fotoğraf: AA

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko'nun bazı oyuncular ve idari kadroda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) belirtilerinin görüldüğünü açıklamasının ardından gözler sarı-lacivertli ekibin rakiplerine çevrildi.

8 Mart'ta Fenerbahçe Beko ile karşılaşan Beşiktaş Sompo Sigorta Erkek Basketbol Takımı, sporcular, teknik ve idari personel ile çalışanlarında virüs belirtisine rastlanmadığını duyurdu. 

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Kovid-19 belirtileri görülen Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı'nın oyuncuları ile idari çalışanlarının bu süreci sağlıklı bir şekilde geride bırakmalarını temenni ediyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kovid-19 vakalarının Avrupa'da görülmeye başlandığı andan itibaren kulüp olarak duruma büyük bir hassasiyetle yaklaşıldığı ve gerekli tedbirlerin alındığı belirtildi. 

Siyah-beyazlı kulüp, sağlık ekipleri tarafından sürekli gözlem altında tutulan sporculara, Kovid-19 salgınından korunmanın yolları ile ilgili bilgiler verildiğini, liglerin ertelenmesinin ardından antrenmanlara ara verildiğini ifade etti. 

Beşiktaş Sompo Sigorta'nın 13 gün önce Fenerbahçe Beko ile bir maç oynadığının hatırlatıldığı açıklamada, şöyle denildi:

13 gün önce sahamızda karşılaştığımız Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı'nın bazı sporcuları ile idari çalışanlarında Kovid-19 belirtilerine rastlanmasının ardından kamuoyunda oluşabilecek spekülasyonların önüne geçmek adına, Beşiktaş Sompo Sigorta Takımı'mızın sporcuları, teknik ve idari kadrosu ile çalışanlarında, Kovid-19 belirtilerine rastlanmadığını ve ekibimizde bu belirtileri gösteren kimsenin olmadığını ifade ederiz. 

İki takım 8 Mart'ta karşı karşıya gelmiş, müsabakayı konuk Fenerbahçe Beko 74-73 kazanmıştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU