Beşiktaş, Sergen Yalçın'la çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrıldı

Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın'ın ilk maçında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti

Fotoğraf: AA

Çaykur Rizespor ile Beşiktaş, Süper Lig'in 20. hafta maçında karşı karşıya geldi. Çaykur Didi Stadı'nda oynanan maçı Beşiktaş 2-1 kazandı. Siyah-beyazlıların gollerini 29. dakikada Burak Yılmaz ve 79. dakikada Gökhan Gönül attı. Rizespor'un sayısını ise 36. dakikada Milan Skoda kaydetti.

Çaykur Rizespor'da Umar Aminu'nun bir şutu direkten döndü, Aminu karşı karşıya bir pozisyonda da topu ağlara gönderemedi. 

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta göreve gelen Sergen Yalçın ilk maçından galibiyetle ayrılmış oldu. Beşiktaş ligde 2 maç sonra galip geldi.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 33'e çıkardı. Çaykur Rizespor ise 24 puanda kaldı. Süper Lig'de gelecek hafta Beşiktaş, Gaziantep FK'ya konuk olacak. Çaykur Rizespor deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak.

Sergen Yalçın: Kimsenin şüphesi olmasın

Maçın ardından konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Büyük bir yükün altına girdik. Benim ve ekip arkadaşlarımın bu sorumluluğun altından kalkacak gücümüz var. Kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

 

Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU