Doğa Koleji çalışanlarının maaşları haftaya ödenecek

Maaşla birlikte diğer alacaklılara da ödemenin önümüzdeki hafta itibarıyla yapılacağı belirtildi

Fotoğraf: AA

Ekonomik zorluklar nedeniyle İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Vakfı’na devredilen Doğa Koleji çalışanlarının ödenmeyen maaşlarının önümüzdeki hafta yatırılacağı bildirildi.

İTÜ Vakfı bünyesindeki Doğa Koleji yönetimi tarafından çalışanlara gönderilen iç iletişim mesajında ayrıca diğer alacaklılara da ödemenin önümüzdeki hafta yapılacağı duyuruldu.

Buna göre, düzenli maaş yatırma günleri her ayın 5’i olarak belirlendi.

Doğa Koleji’nin söz konu mesajında şu ifadeler yer aldı:

Değerli Öğretmenlerimiz, Kıymetli Çalışma Arkadaşlarımız, Saygıdeğer Velilerimiz,

Zor günlerin geride kaldığı yeni bir döneme giriyoruz. Bilim, teknoloji ve sanattaki uzmanlığı ile ulusal ve uluslararası akademik dünyada lider üniversitelerden biri olan İstanbul Teknik Üniversitesinin gücünü yanımızda hissederek, yeni başarıların altına imza atacağımız bir dönemin başlangıcındayız.

Bu süre içerisinde büyük bir sınav veren öğretmen ve personelimizin yanında yer alan değerli velilerimize, teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Şimdi ise borçların ödenme zamanı

Bildiğiniz gibi Doğa Koleji devir süreçleri halen devam etmektedir. Çok az bir süre kaldığını, tüm sorunların geride kalacağı güzel günlerin yakın olduğunu belirtmek isteriz.

İlk dönem yaşamış olduğumuz bir dizi finansal sorunlardan kaynaklanan olumsuz izleri silebilmek için; var gücümüzle çalıştık. Süreçle ilgili olarak teknik detayları tamamlamış bulunuyoruz. Daha önce olduğu gibi maaş ödemelerimiz, her ayin 5'ine tekabül eden gün yapılacaktır. Önümüzdeki hafta itibariyle maaşların eksik olan bölümleri ve diğer alacaklılara ödeme yapılmaya başlanacaktır.

Doğa Koleji, eğitimde lider olmanın sorumluluğu içinde eğitim-öğretim dönemine güçlü bir şekilde hazırlanmış ve özellikle sınav sürecinde olan öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına takviye eğitimlerin planlaması yapılarak gerekli önlemler alınmıştır. Bunun yanı sıra İstanbul Teknik Üniversitesi'nin köklü tecrübelerinden de yararlanarak kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere ilişkin eğitim programlarımız zenginleştirilmiştir.

Biz; öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve tüm çalışanlarımızla birlikte büyük bir aileyiz. 2019-2020 eğitim-öğretim yılının 2.dönemine her zamankinden daha güçlü şekilde hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Başta öğrencilerimiz olmak üzere hepimiz için başarılarla dolu bir dönem temenni ederiz.

Saygılarımızla, Doğa Koleji Yönetimi
 

itü.jpg
Fotoğraf: Doğa Koleji

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU