2020 Oscar Ödülleri’nde adaylara dağıtılacak 100 bin dolarlık hediye çantalarının içeriği belli oldu

Gayrı resmi hediye çantaları bağımsız bir şirket tarafından belli sayıda adaya dağıtılacak

Oscar Ödül Töreni 9 Şubat'ta düzenlenecek (AP)

Bu senenin Oscar Ödülleri’nde belli sayıda adaya verilecek gayrı resmi hediye çantalarının içerikleri belli oldu. Hediyeler arasında lüks tatiller ve kişiye özel cam vitray portreler yer alacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

NME'de yer alan habere göre hediye çantalarını Distinctive Assets adında bir firma dağıtacak fakat firmanın Sinema Sanat ve Bilimleri Akademisi’yle bir ilişkisi bulunmuyor. Hediyeler de ödül töreni esnasında, mekanda dağıtılmayacak.

Şirketin 18. geleneksel hediye çantası dağıtımı, çeşitli sponsor markadan yaklaşık 100 bin dolar (yaklaşık 598,2 bin TL) değerinde hediyeler içerecek, Metro.co.uk’in haberine göre bu senenin belli sayıda adayına çeşitli lüks tatil ve yaşam merkezleri için kuponlar dağıtılacak.

Habere göre adaylara sanatçı John Thoman’ın elinden çıkmış kişiye özel cam vitray portreler, 24 karat altın elektronik sigara ve 10 bin dolar (yaklaşık 59,8 bin TL) değerinde "eşi benzeri olmayan bir kenevirli çikolata tadımı” hediye edilecek.

Distinctive Assets kurucusu Lash Fary bu senenin hediye çantalarıyla ilgili şöyle konuştu:

Çantalar bu yetenekli bireylerin bu sene bizlerle paylaştığı harika performanslara içten bir teşekkür hissiyle bir araya getirildi. Bu hediye çantaları her zaman etkileyici bir maddi değere sahip olsa da bizim asıl amacımız hiç bu olmadı. İyi bir hediyenin hiçbir zaman fiyat etiketiyle alakası yoktur. Bu senenin hediye çantaları şimdiye kadar bir araya getirdiklerimiz arasında en iyilerinden. Adayların bunu deneyimlemesi için çok heyecanlıyım.

Billie Eilish’in 9 Şubat'ta gerçekleşecek Oscar Ödül Töreni'nde sahne alacağı duyurulmuştu.

NME

 

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU