Yusuf Yazıcı sezonu kapattı

Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın çapraz bağları koptu

Yusuf Yazıcı (solda) / Fotoğraf: Reuters

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı'dan kötü haber geldi.

Lille'in geçtiğimiz cumartesi günü Monaco'ya konuk olduğu karşılaşmanın 38. dakikasında oyuna dahil olan Yusuf Yazıcı, maçın son bölümlerinde sakatlandı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier, "Diz sakatlığı ciddi görünüyor" ifadelerini kullandı.

A Milli Futbol Takımı Doktoru Ufuk Şentürk tarafından ameliyat edilmesi beklenen Yusuf Yazıcı'nın sahalardan 7 ay kadar uzak kalacağı beklenirken, milli futbolcunun 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) oynama ihtimalinin zor olduğu belirtiliyor.

Sakatlık haberinin ardından eski kulubü Trabzonspor da Yazıcı için bir geçmiş olsun mesajı paylaştı. Trabzonspor’un geçmiş olsun mesajında şu ifadeler kullanıldı:

Sevgili Yusuf,

“Şu an uzun bir yolun en başındayım. Bu yol zorlu bir yol” demiştin iki sene önce kulüp dergimize verdiğin röportajda. Ve eklemiştin: Çalışmayı çok seven bir yapım var ve artan bir tempoyla çalışmaya devam ediyorum

Futbol yolculuğu uzun, yorucu ve dikelni. Ama sende bu çalışma azmi ve mücadele ruhu olduğu müddetçe her zorluğun üstesinden geleceğine bizler eminiz!

Acil şifalar diliyoruz, dualarımız seninle…

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU