Haber Diyanet’ten "alın teri mukaddestir" hutbesi: İşveren işçiye hakkını tam ve zamanında ödemeye çalışmalı, onun sosyal haklarını gözetmeli "İşçi, evine alın teriyle elde ettiği helal lokmayı götürmenin gayretinde olmalıdır. İşveren ise işçiye hakkını tam ve zamanında ödemeye çalışmalı, onun sosyal haklarını gözetmelidir"
Haber Hutbe tartışması: Diyanet İşleri Başkanlığı'nda konular nasıl belirleniyor, hutbeler nasıl hazırlanıyor?
Haber Diyanet’ten suç duyurusu: Hutbelerinin AK Parti tarafından hazırlandığı iddiası açıkça bir iftira
Siyaset Ölüm tehditleri alan eski milletvekili silah ruhsatı için başvurdu ve koruma talep etti… Şimşek: Silah taşımama vesile olanlar acaba utanacaklar mı?
Haber Eski Diyanet İşleri Başkanı'ndan "eşcinsellik" tartışmaları ile ilgili açıklama: Musibetleri belirli bir gruba bağlamamız Allah adına konuşmamız anlamına gelir