Kılıçdaroğlu: CHP örgütlerine yönelik ciddi kumpaslar var

Kılıçdaroğlu, "Bizde kul hakkına saygı var, bizde dürüstlük var. Bize kumpas kurmaya çalışıyorlar, izin vermeyeceğiz” dedi

Fotoğraf: AA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü yazarı Rahmi Turan’ın CHP’li bir ismin Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştüğüne yönelik iddiasına değindi.

Kılıçdaroğlu, “CHP örgütlerine yönelik ciddi kumpaslar var. 'CHP'yi nasıl geriletiriz?' diye kumpaslar kuruluyor. Belediye başkanlarına, milletvekillerine, vatandaşlara söyledim” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ben Cumhurbaşkanlığını ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun" sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Bir daha söyleyeyim, senin televizyon kanalında -dünya kadar televizyonları var-, bu konuyu görüşmek tartışmak istiyorsan, vallahi yalnız geleceğim korkma" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından önemli kısımlar şöyle:

Arkana devleti alacaksın, oturacaksın, benim ve partimiz aleyhine bir sürü laf üreteceksin. Ben senin bildiğin adamlardan değilim

Havuz medyasına sesleniyorum, sizin benim nezdimde toplu iğne kadar değeriniz yoktur. Siz halkı aydınlatmak için değil, köreltmek için görev yapıyorsunuz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a söylüyorum, başkasının önünde konuşmak kolay, iftira atmak kolay. Senin bir sürü televizyonun var ister ordunla gel, söz veriyorum yalnız başına gideceğim. Kendine güveniyorsan gelirsin. Seni gayet iyi tanıyorum. Seni de yakınlarını da tanıyorum, kul hakkı yiyenleri de tanıyorum.
 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU