K-Pop’un ünlü grubu BTS’in mobil oyununda “100 Gün Kutlaması” başlıyor

Bu özel kutlamayla yeni kartlar, günlük ödüller ve 17 Ekim 2019 tarihine kadar sürecek etkinlikler oyuncuları bekliyor

Dünyaca ünlü Güney Koreli K-Pop grubu BTS iş birliğiyle geliştirilen mobil oyun BTS World, “100 Gün Kutlaması” etkinliği düzenliyor.

Netmarble yakın zamanda piyasaya çıkmış olan ve BTS’in menajeri olma deneyimi sunan hikaye tabanlı mobil simülasyon oyunu BTS World için hazırladığı özel “100 Gün Kutlaması” etkinliklerini açıkladı. Yeni kartlar, günlük ödüller ve fazlasını içeren “100 Gün Kutlaması” çalışmaları devam ediyor ve özel etkinlikler 17 Ekim 2019 tarihine kadar sürecek.

Oyun kapsamındaki 100 Gün Kutlaması etkinlikleri şöyle sıralanıyor:

Etkinlik Çekilişi: (Birinci Kısım: 3-10 Ekim; İkinci Kısım: 10-17 Ekim) – Bu etkinlik çekilişine özel yeni “Kıyafet Temalı 4 Yıldız Kartlar” artık hayranlar tarafından toplanabiliyor.

Giriş Etkinliği: (Birinci Kısım: 3-10 Ekim; İkinci Kısım: 10-17 Ekim) – Etkinlik süresince BTS World’e giriş yapan oyuncular giriş yaptıkları her gün 100 Elmas gibi çeşitli ödüller kazanacak.

Bildirim Etkinliği: (3-10 Ekim) – BTS üyeleri etkinlik boyunca her gün 100 Yakınlık Puanı verecek.

Fırsat Zamanı Etkinliği: (Birinci Kısım: 3-7 Ekim; İkinci Kısım: 11-14 Ekim) – Etkinlik süresince her gün Hesap Tecrübe Puanı (TP), Altın Çıkma Oranı, Yakınlık Oranı, Kart TP ve daha fazlasını etkileyen özel bir güçlendirme verilecek.

BTS World oyuna özel 10 bin yeni fotoğraf ve 100 video içeriyor. Oyuncular BTS’le menajerleri olarak birebir interaktif içeriklerle sanal etkileşime giriyor. Oyun aynı zamanda BTS’in yanı sıra Charli XCX, Zara Larsson ve Juice WRLD gibi konuk sanatçılardan orijinal müzikler de içeriyor.

DAHA FAZLA HABER OKU