Fikret Orman noktayı koydu: Beşiktaş başkanlığını bıraktım, aday olmayacağım

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, sponsorluk anlaşmasında başkan adayı olmayacağını tekrarladı

Fikret Orman / Fotoğraf: AA

Fikret Orman, kulübün sponsorluk anlaşması töreninde başkan adaylığıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"Söyleyeceklerimin hepsini söyledim. Kararımı verdim ve o kararımın arkasındayım" diyen Orman, aday olup olmayacağıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: 

Beşiktaş başkanlığını bıraktım ve aday olmayacağım. Çok net konuştum. Düşüncemi tekrar merak ediyorlarsa, YouTube'dan mı nereden bakacaklarsa artık, o basın toplantısında söylediklerimi izlesinler. Hepsi orada. O yüzden benim için yeni bir gündem yok. Çok net konuştum. İnsanlar düşüncelerimi merak ediyorlarsa nereden bulacaklarsa konuşmamı dinlesinler, sorduklarını cevabını almış olurlar.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ne olmuştu?

Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçında tepkilere maruz kalan Fikret Orman, mevcudiyetininin Beşiktaş'a zarar verdiğini düşündüğünü belirterek görevinden istifa edeceğini açıklamıştı. 

Siyah-beyazlı kulübün başkanı, son 2 yılda yaşadıklarının kendisini üzdüğünü, camiada bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu ve Beşiktaş için çok mücadele ettiklerini vurgulayarak şu ifadeleri kullanmıştı: 

Çok mücadele ettik. Görüyorum ki enerjim buna yetmiyor. Bu yorgunluk olarak algılanmasın. Yorgun değilim ama kırgın ve üzgünüm. Bu kadar emek dökmüş, somut icraatlar yapmış birisiyim ama namusumuzla sorgulanır hale geldik. Küfürler, kıyametler var. Ne kötülük yaptım? Ayrılan yöneticiler de böyle. Beşiktaş ile alakalı hırsların olmasını normal karşılıyorum ama Beşiktaş'ın mutsuzluğu üzerine bir şey beklemek doğru gelmedi. Maçlara gidiyorum. 'Fikret gol gol gol' diye bağırıyorlar. Şehirlere gidiyorum sosyal medya üzerinden gencecik çocukları örgütlüyorlar, 10 kişiyi bağırttırıp yayınlıyorlar. Demek ki bir kan değişikliğine ihtiyaç var.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU