Sony ve Disney arasındaki Örümcek-Adam anlaşmazlığını Tom Holland çözmüş

Örümcek-Adam’ın Marvel Sinematik Evreni’ndeki maceraları devam edecek

Disney ve Sony’nin, Örümcek-Adam için yaşadığı anlaşmazlığın ortadan kalmasında kilit rol oynayan isim belli oldu: Tom Holland.

Ağustosta Disney ve Sony Pictures arasındaki Örümcek-Adam filmlerine ilişkin görüşmelerin durduğu belirtilmişti.

The Hollywood Reporter’da yer alan habere göre Peter Parker’ı Marvel Sinematik Evreni’nin dışına çıkaran bu sorun, karakteri canlandıran oyuncu Tom Holland’ın girişimleri sonucu çözüldü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Habere göre Sony ve Disney’i yeniden masaya oturtan isimin Tom Holland'dan başkası değildi. Holland, Sony Pictures Başkanı Tom Rothman ve Disney Başkanı ve CEO’su Bob Iger’la Örümcek-Adam’ın geleceğine ilişkin bir uzlaşmaya varılması amacıyla görüşmeler yaptı. Nihayetinde tarafların uzlaşmaya vardığı geçen hafta açıklanmıştı.

Bu durum Holland için Örümcek-Adam rolünün ne kadar önemli olduğunu da göstermiş oldu. Oyuncu, Marvel Sinematik Evreni’nden ayrılmış olsa da karakteri canlandırmaya devam edecekti. Ancak belli ki Holland, çizgi roman hayranlarının bu konudaki görüşlerine kulak vermiş.

Sony Pictures Başkanı Tony Vinciquerra eylülde yaptığı açıklamada, Örümcek-Adam’ın Marvel Sinematik Evreni’ne dönüşü için “kapıların kapalı” olduğunu söylemişti.

Örümcek-Adam’ın Marvel Sinematik Evreni’nden ayrılacağı haberlerinin ardından gözlerin çevrildiği Tom Holland ise şunları söylemişti:

“Geleceğin ne getireceğini kim bilir? (…) Tek bildiğim Örümcek-Adam’ı oynamaya ve hayatımın en güzel zamanlarını geçirmeye devam edeceğim. Her ne şekilde ilerlemeyi seçersek seçelim çok eğlenceli olacak.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU