MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek “Asırlık Birlik Sonsuz Kardeşlik, Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları” öncesinde partisinin üst düzey yöneticileriyle bir araya geldi.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Bahçeli, ATO Congresium’da düzenlenen akşam yemeğinde başkanlık divanı üyeleri, milletvekilleri ve genel başkan danışmanlarıyla buluştu.
fazla oku
Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)
Paylaşımda, “Sayın Genel Başkanımız, MHP’nin Türkiye için geçmişten geleceğe üstlendiği samimi sorumlulukları ve önümüzdeki dönemde yapılacak 'Asırlık Birlik Sonsuz Kardeşlik, Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları' kapsamında düzenlenecek toplantılarla ilgili parti görüşlerini paylaştı” denildi.
Bahçeli’nin, buluşmaların içeriği ve hedefleri konusunda kurmaylarını bilgilendirdiği, partinin birlik ve beraberlik mesajlarını güçlendirmeye yönelik çalışmaların değerlendirildiği aktarıldı.
Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, başkanlık divanı üyelerimiz, milletvekilimiz ve genel başkan danışmanlarımızla ATO Congresium’da akşam yemeğinde bir araya geldi.
— MHP (@MHP_Bilgi) July 4, 2025
Sayın Genel Başkanımız, MHP’nin, Türkiye için geçmişten geleceğe üstlenmiş olduğu samimi sorumlulukları ile… pic.twitter.com/YiggRTQI0J
Independent Türkçe