İmamoğlu: Bana ‘Ekrem Abi’ diyorlar ya; gerisi boş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Çınar Mahallesi Sosyal Merkezi’nin temelini attı

Fotoğraf: Twitter

Törende konuşan İmamoğlu, yeni yatırımlar ve icraatlar yapmaya devam ettiklerini belirterek, "Sizleri daha iyi hizmetlerle buluşturmak için her konuda adım atmaya devam ediyoruz. Burada tek amacımız vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak. Bu amaçla çok yönlü belediyeciliği sizlerle buluşturmak istiyoruz. Her konuda bir ihtiyacı tamamlayan, bir eksiği tamamlayan ya da bir sorunu çözen, çok yönlü bir belediyecilik gayretimiz var" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Sizleri açılışlara, temel atma törenlerine, hizmetlerimizle buluşturmaya sıklıkla davet edeceğiz. Siz gelmekten yorulur musunuz bilmiyorum ama biz çalışmaktan yorulmayacağız" diye konuşan İmamoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Tempomuz yüksek olacak. Tempomuzdan asla taviz vermeyeceğiz. Vatandaşımızın hizmetkarı olduğumuzun farkında olacağız. Biliyoruz ki durmadan çalışırsak, milletimize hizmetin hakkını vermiş oluruz. Biliyoruz ki durmadan çalışırsak, İstanbul'umuz gelişmeye devam edecek. O bakımdan yeni yatırımlarla her daim tam yol ileri demeye devam edeceğiz.

İstanbul'a her kazandırdığımız yeni bir Yuvamız İstanbul’un, İstanbul'un geleceğinin ve ülkemizin geleceğinin teminatı olduğunun farkındayız. Çocuklarımız için ne yapsak az. Bunların devamını da yapacağız. Göreceksiniz 100-150 demeden, yüzlerce ‘Yuvamız’ markasını sizlerle buluşturmanın gayreti içerisinde olacağız.

Her projemizde mutlaka çocuklarımız da var, kadınlar var, gençler var. İnşallah o çocuklarımızın her daim hakkını vereceğim, hakkını vermekle onur duyacağım bir duygu var. O da ne biliyor musunuz? Bana ‘Ekrem Abi’ diyorlar ya; gerisi boş. Bana o yetiyor. ‘Başkanım’ lafının çok ötesinde bir duygu bu. O bakımdan buradaki kadın birimimizi de önemsiyoruz. Mahalle ölçeğinde hayata geçirdiğimiz, ‘İBB Kadın Merkezi’, kadınların çok yönlü taleplerini de karşılayacak, sorunlarına çözüm olacak merkezler haline gelecek. Bu çok fonksiyonlu alanlar, İstanbul'un her mahallesine yayılsın istiyoruz.

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU